Darts: Inkább maradjatok otthon! – Cullen kiakadt a német nézőkre

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.03.14. 20:28
null
Joe Cullen nem bírta egy-két német néző megnyilvánulását (Fotó: Getty Images)
Kiakadt a német nézőkre Joe Cullen angol dartsos, miután a European Tour hildesheimi állomásának vasárnap délutáni nyolcaddöntőjében néhányan belefütyültek a kiszállócsatába, és mindkét játékost zavarták.

Cullen Daryl Gurneyvel játszott, néhány néző a kiszállók előtt füttyentett, megzavarva ezzel mindkettejüket. A játékosokat láthatóan zavarta a sportszerűtlen megnyilvánulás, és George Noble mérkőzésvezető is megelégelte, 4–2-es Gurney-vezetésnél rászólt a közönségre, hogy fejezze be a fütyülést, mert félbeszakítja a mérkőzést.

Erre végül nem került sor, Gurney 6–3-ra nyert, Cullen pedig, miután gratulált, a fejét csóválva távozott a színpadról.

Később a Twitteren írta meg, mit gondol.

„Miért megy el valaki egy dartsversenyre csak azért, hogy valaki mást szándékosan kikészítsen? Mindig szerettem Németországban játszani, ez egyedi eset, teljesen ostoba emberekkel. Erre semmi szükség! Ráadásul szoros a meccs… Legközelebb inkább maradjatok otthon” – írta Cullen.

Valaki felhozta neki, hogy a londoni világbajnokságon is lehetett hasonlót tapasztalni, ezért furcsa, hogy egy német esemény után akadt ki.

„Ha nagyobb csoport fütyül vagy pfujol, az rendben van. De ha egy-két ember tényleg csak a kiszállónál fütyül bele (ráadásul mindkét játékosnál), az tényleg csak azért jön, hogy bántson másokat” – írta Cullen.

Gurney végül az elődöntőig jutott, Rob Crosstól kapott ki, a fináléban Michael van Gerwen legyőzte az angolt 8–5-re.

NOBLE RÁSZÓLT A KÖZÖNSÉGRE (12.30-tól)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik