Csupasport: „Sikeres évünk volt testépítésben és fitneszben”

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2020.12.14. 18:18
Címkék
Régen szerepeltek ilyen sikeresen testépítő- és fitneszversenyzőink a nemzetközi porondon, mint az idén. Huber Istvánnal, a honi szövetség elnökével beszélgettünk a háttérről és a folytatásról.

– Bejött a számítása?
– Teljes mértékben – felelte Huber István, a honi szövetség elnöke. – Rendkívül szerencsésnek érezhetjük magunkat, mert versenyzőink csodás eredményeket értek el ebben az évben. Példaképpen említhetem a romániai junior-világbajnokságot, amelyen tizenkilenc versenyzőnkből tizennyolc jutott a döntőbe. Mindemellett Nyircsák József és Vágó Virág személyében két világbajnokot ünnepelhettünk, és számos érmet, valamint döntős helyezést is szereztünk. Ennél jobb szereplésről nem is álmodhattam volna. A felnőttvébére nagy létszámú juniorgárdával mentünk ki, amely a várakozáson felül szerepelt. A csapat majdnem minden tagja döntős volt, s akik nem, azok is pontszerző helyen végeztek. Összességében elmondható, a koronavírus-járvány ellenére a magyar versenyzők nagyon jól szerepeltek az idén a különböző nemzetközi viadalokon.– Bejött a számítása?
– Teljes mértékben – felelte Huber István, a honi szövetség elnöke. – Rendkívül szerencsésnek érezhetjük magunkat, mert versenyzőink csodás eredményeket értek el ebben az évben. Példaképpen említhetem a romániai junior-világbajnokságot, amelyen tizenkilenc versenyzőnkből tizennyolc jutott a döntőbe. Mindemellett Nyircsák József és Vágó Virág személyében két világbajnokot ünnepelhettünk, és számos érmet, valamint döntős helyezést is szereztünk. Ennél jobb szereplésről nem is álmodhattam volna. A felnőttvébére nagy létszámú juniorgárdával mentünk ki, amely a várakozáson felül szerepelt. A csapat majdnem minden tagja döntős volt, s akik nem, azok is pontszerző helyen végeztek. Összességében elmondható, a koronavírus-járvány ellenére a magyar versenyzők nagyon jól szerepeltek az idén a különböző nemzetközi viadalokon.

A teljes interjút elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik