Csupasport: az edzőtermekben nincs pánikhangulat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.06. 15:00
Magyarországon is felütötte a fejét a koronavírus, így joggal vetődik fel a kérdés, menjünk-e edzőterembe vagy inkább ne? A csupasport.hu szakértőt kérdezett meg erről: Berkes László testépítő-szakágvezető szerint ha odafigyelünk, nem lesz baj.

„Magyarországon még nem érzékelem, hogy a koronavírus erősödő jelenléte bármilyen módon is befolyásolná az edzőtermek látogatottságát. Tény, hogy az edzőtermekben is egyre többen beszélnek a fertőzésről, de nem tapasztalok pánikhangulatot” – idézi a csupasport.hu a szakértőt, aki szerint nem valószínű, hogy a vírus megjelenése elvenné a sportolni és erősíteni vágyók kedvét kedvenc időtöltésüktől. Már csak azért sem, mert a hazai edzőtermek biztonságosak.„Magyarországon még nem érzékelem, hogy a koronavírus erősödő jelenléte bármilyen módon is befolyásolná az edzőtermek látogatottságát. Tény, hogy az edzőtermekben is egyre többen beszélnek a fertőzésről, de nem tapasztalok pánikhangulatot” – idézi a csupasport.hu a szakértőt, aki szerint nem valószínű, hogy a vírus megjelenése elvenné a sportolni és erősíteni vágyók kedvét kedvenc időtöltésüktől. Már csak azért sem, mert a hazai edzőtermek biztonságosak.

„A szigorú higiéniai szabályok miatt szerencsére nagyon odafigyelnek az edzőtermek tisztaságára. A tulajdonosoknak, illetve a működtetőknek fertőtlenítőszereket és kéztörlőt kell el elhelyezniük az erősítő- és kondigépek mellett” – derül ki a csupasport.hu oldalon olvasható beszélgetésből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik