Öt sztár miatt is érdemes lesz követni az idei New York-i maratonit

Vágólapra másolva!
2022.10.30. 15:15
Színész, továbbá nyári és téli olimpián aranyérmes sportoló is futócipőt húz november 6-án, hogy lefussa a neves versenyt. Következzen szubjektív gyűjtésünk!

A hat nagy versenyt számláló Abbott World Marathon Majors utolsó állomásaként – sorrendben Tokió, Boston, Berlin, London és Chicago után – november 6-án New Yorkban állnak a startvonalra az elitsportolók legjobbjai és hobbifutók tízezrei.

No meg néhány híresség. Az alábbiakban kiemeltünk öt ismert személyt, akik a következő hétvégén szintén nekiveselkednek a 42.195 km-es távnak.


Ashton Kutcher


A sorban talán a leghíresebb a 44 éves amerikai Ashton Kutcher. A rengeteg filmben és televíziós produkcióban szereplő színész sosem indult még maratoni távon, ezért arról beszélt, fél is a kihívástól. Motivációt ad neki, hogy a Thorn nevű jótékonysági szervezet képviseletében fut, hogy segítse a gyermekek védelmét az online szexuális visszaélésekkel szemben.




Monica Puig


Marit Björgen mellett a téli sportágak más neves képviselői is megméretik magukat, ám a nyári játékok bajnokait sem nélkülözi a mezőny, például a riói olimpia női teniszversenyében diadalmaskodó Monica Puig is futócipőt ragad. A Puerto Rico első olimpiai aranyérmét szerző sportoló csupán 28 évesen, idén júniusban jelentette be a visszavonulását, ám a jelek szerint a sport továbbra is mindennapjai szerves részét képezi.

Forrás: Canadian Running Magazine, New York Road Runners

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik