A testépítő-legenda rossz hírt közölt reménykedő rajongóival

S. Á.S. Á.
2022.10.26. 17:27
A négyszeres Mr. Olympia-győztes Jay Cutler 2013-ban visszavonult, a visszatérése egy ideje téma volt.

Bár már csaknem tíz éve, 2013-ban visszavonult, rajongói mégis bíztak a visszatérésében. A négyszeres Mr. Olympia-győztes Jay Cutler népszerűségét mutatja, hogy az utóbbi hetekben ismét arról beszélgettek a testépítés szerelmesei, hogy a 49 éves amerikai sportoló újra megméreti magát a sportág legnépszerűbb versenyén.

Ezt a teóriát erősítette néhány általa posztolt pózolós, feszítős kép, na meg az, hogy az Olympia elnöke, Jake Wood nemrég azt mondta, 2023-tól ismét megrendezné a Masters Olympiát. Főleg azt követően indultak be a Cutler visszatérésével kapcsolatos találgatások, miután együtt pózolt a YouTube-on népszerű fiatal testépítővel, Lexx Little-lel.

https://www.youtube.com/watch?v=pfYdTRifDU8&ab_channel=LexxLittle

A videón látszik, hogy csaknem az ötvenhez is nagyszerű formában van, és egy veteránversenyen bizonyára jó eséllyel pályázna a végső sikerre.

A közösségi oldalakon továbbra is aktív testépítő azonban véget vetett a találgatásoknak, és kijelentette, hogy versenyzőként már biztosan nem tér vissza.

„Szeretnék minél jobb formába kerülni, de nem versenyzek újra – mondta a napokban Jay Cutler saját YouTube-csatornáján. – Ha elég magabiztosnak érzem magam, és jó formába kerülök, talán vendégként kimegyek pózolni a színpadra. Elég sok ilyen megkeresést kaptam az utóbbi időben, szóval ez egy lehetőség, de versenyzőként biztosan nem térek vissza.”

Ettől függetlenül valószínűleg sokan örülnének, ha meggondolná magát, és ha ő nem is, elképzelhető, hogy néhány nagyágyú azért elindul a jövőre tervezett Masters Olympián.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik