BLOGRA FUTOTTUNK Az örömfutás nagy pillanatai

Szalay HédiSzalay Hédi
Vágólapra másolva!
2020.09.03. 09:54
Címkék
A futásban a felhőtlen érzés talán a legjobb, és bizony sokak számára a fájdalom miatt nem adatik meg, hogy egy-egy edzés, teljesítés nagyszerű emlék maradjon – szerencsére blogszörfösünk, mint mindig, most is megtalálta a jót.

Orvoshoz járni nem egy jó program, de azért haszna is van. Például az, hogy a doktor rájön, mi a hosszú hetek óta tartó probléma oka, segít a megoldásban, és utána jön a fájdalommentes időszak. Olyannyira, hogy végre megint jól érzem magam a bőrömben, és visszatért a mozgás öröme. Az elmúlt héten négyszer futottam, voltam két alkalommal TRX-edzésen – elmondhatom tehát, hogy minden rendben van.

Ha az ember tud sportolni, és utána is jó érzésekkel létezhet (nem pedig azzal, hogy itt is fáj meg ott fáj), akkor boldogság van.

A felhőtlenebb hangulat pedig azt hozza magával, hogy újra és újra menni akarok. Hosszútávfutó már nem lesz belőlem, de sebaj, a lényeg, hogy élvezem, amit csinálok, és utána sem dőlök ki, sőt menni és ülni is tudok. Remek állapot, érzés – ezt értékelni kell. Ezáltal azt is jobban megbecsülöm, hogy egyáltalán sportolhatok. Szóval, minél többször, de mértékkel terhelem magam, s gondolatban hálát rebegek a dokinak.

 

UTRAKELEK.WEBNODE.HU


A szerző irigylésre méltó helyzetben van, ugyanis a párjával rendszeresen együtt fut, versenyeken is közösen indulnak. Bárhol is járnak, a futás nem maradhat el, hiszen László hetente 110-120 kilométert tesz meg. A Suki Trailen maratoni távon indult, párja a 12 kilométeren, amit meg is nyert!

 

GOWITHTHEFLOW.HU


A történet veleje júliusi keltezésű, hiszen a bejegyzéseben Ultra Tisza-Tó-beszámolót olvashatunk, a szerző a 126 kilométeres távot teljesítette egyedül, biciklis kísérővel. A több mint 14 órás futás minden szépsége és gyötrelme benne van ebben az írásban!
Jó volt olvasni, hogy milyen fantasztikus az összhang a kísérőjével, aki ilyen hosszú távnál hatalmas segítség a futónak.

 

HOSSZUTAV.BLOG.HU


Új cipő vásárlása minden futónál szent tevékenység, amire rá kell készülni, alaposan körbenézni, aztán döntést hozni. Ezután csak az izgalom marad, hogy a kiválasztott csoda beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Egyvalami biztos: egy ideig az előzőhöz hasonlítgatjuk az új lábbelit, miben jobb, esetleg miben nem. Erről szól ez a poszt.

 

GYEREFUTNI.BLOG.HU


Krátky Egon újabb elgondolkodtató témát kapott a tanítványaitól, akik az izomlázzal kapcsolatban tettek fel neki kérdéseket.
A blog gazdája pedig, mint lelkiismeretes edző, alaposan utánajárt a dolognak, és igyekezett megfejteni az izomláz titkát!

 

FUTAZAS.HU


Balca az első nyári versenyéről ír, ami – nem meglepő módon – csodás helyszínen zajlott, a festői szépségű Pitztal-völgyben, Ausztriában. Szerencsére fotókon is megcsodálható a hely, és tanácsokat is kapnak az olvasók, mit érdemes megnézni, ha arra járnak!

 


MIRŐL ÍR A FUTÓBOLOND?


Megérdemelt „láblógatás” – versenyláz nélkül


KREMLICZA LEVENTE


CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik