Fitneszguru lett az MU korábbi sztárja

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2020.01.30. 17:52
Húszévnyi tapasztalatát egy edzéstervbe sűrítette Patrice Evra, s egy képet is megosztott, amellyel bizonyítani igyekszik, mennyire jól működik az általa összeállított fitneszprogram.

Fitneszgurunak állt Patrice Evra, aki a közösségi oldalán két képet is megosztott, hogy alátámassza, mennyire jól működik az általa kitalált edzésterv és diéta.

„A bal oldali képen lévő Patrice rosszul étkezett, és nem edzett egy hónapig, míg a jobb oldali a saját edzéstervét csinálta három héten keresztül. Azért osztottam meg a képet, hogy mások is lássák, miként alakult át a testem. Töltsétek le a programot, ha akarjátok, de bízzatok bennem, tényleg működik. Ismét remek formában vagyok, szóval nincs kifogás.”

Az utolsó mondat nem véletlen, a nemrég megjelent e-booknak a No Excuse, vagyis Nincs kifogás címet adta a tavaly visszavonuló védő, aki a Manchester Uniteddel öt bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyert, míg a Juventusszal kétszer lett aranyérmes a Serie A-ban.

A programja nemcsak edzéstervet, de recepteket is tartalmaz, és azt is elmondta, miért ő a megfelelő személy arra, hogy összeállítson egy ilyen könyvet.

„Nem véletlenül lettem többszörös bajnok. Rengeteget tanultam a húszéves pályafutásom alatt, és úgy döntöttem, leírom a tapasztalataimat. Azt próbáltam meg összefoglalni, hogy mi az, ami miatt annyi éven át sikeres maradtam, és hogy mindezt miként építhetjük be a napi rutinunkba.”

A harmincnyolc éves védő emellett a Manchester Unitednél végzi az edzői képzés gyakorlati részét, elképzelhető tehát, hogy hamarosan valamelyik klub kispadján is viszontlátjuk.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik