Hozzávalók:
2 db tojás
¾ csésze mandulavaj
½ csésze juharszirup
1/3 csésze kókuszolaj
1 tk vanília
2 csésze zab
1 csésze zab-/rizsliszt
1 tk sütőpor
1 tk szódabikarbóna
1 tk só
½ csésze dió aprítva
½ csésze étcsokoládé aprítva
Elkészítés:
A tojást összekeverjük a mandulavajjal, a juharsziruppal, a kókuszolajjal és a vaníliával. Egy másik tálban a dió és a csoki kivételével összekeverjük a száraz hozzávalókat. A nedves és a száraz hozzávalókat elvegyítjük, majd belekeverjük a diót és a csokit. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a tésztát evőkanálnyi gombóconként a tepsire lapítjuk. 170-180 fokra előmelegített sütőben 18 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Dobozban tárolva napokig friss és puha marad.
CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!