
Vörös húst kevesebbet fogyasztunk, pedig nagyon magas a fehérjetartalma, tele van értékes ásványi anyagokkal, például sok vasat tartalmaz, ami a sportolóknak különösen fontos. A marhasteak több sportolónak is kedvenc étele.
Hozzávalók:
1 szelet sovány marhahús
kakukkfű
bazsalikom
zsálya
bors
só
1 fej brokkoli
Elkészítés:
A húst megszórjuk kakukkfűvel, bazsalikommal, zsályával, borssal és sóval, majd forró serpenyőbe tesszük, és 6-8 percig sütjük az egyik oldalát. Megfordítjuk, és a másik oldalát 5-6 percig sütjük. Ezzel a sütési idővel közepesen sült steaket kapunk. A brokkolit rózsáira szedjük, enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és a steakkel tálaljuk.
Legfrissebb hírek

Mennyi kalóriát tartalmaznak a zöldségek?
Csupasport
2019.07.12. 14:08

Brokkoli saláta
Csupasport
2019.07.07. 08:44

Brokkolis-pulykás tészta
Csupasport
2018.12.17. 09:23

Csirkés-sajtos töltött krumpli
Csupasport
2018.11.08. 11:46

Csirkés tésztasaláta
Csupasport
2018.11.03. 09:25

Grillezett lazac brokkolis tésztával
Csupasport
2018.10.24. 09:23

Steak quinoasalátával
Csupasport
2018.10.20. 08:53

Brokkolifasírt zabpehellyel
Csupasport
2018.10.06. 08:28
Ezek is érdekelhetik

