
A zabkása a sportolók körében az egyik legkedveltebb desszert vagy reggeli, ám nem mindenki szereti főzve a kását. Sokan a hideg változatot részesítik előnyben, amelyet ugyanúgy elkészíthetsz gyümölcsökkel.
Hozzávalók:
1/3 bögre zabpehely
1/4 bögre kókusztej
2-3 ek görög joghurt
1 db banán
málna
kókuszchips
Elkészítés:
A zabpehely 2/3-át egy csatos üvegbe vagy befőttesüvegbe tesszük. Ráöntjük a kókusztejet, rákanalazzuk a görög joghurt egy részét, beletesszük a karikára vágott banánt és a málnát, majd újabb réteg zabpehely következik. A zabpehelyre tesszük a maradék joghurtot és a gyümölcsöket. A tetejére szórhatunk kókuszchipset, chiamagot vagy mandulát. Az üveget egy éjszakára a hűtőbe tesszük, másnap reggel fogyaszthatjuk a zabkását.
Legfrissebb hírek

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a zabpehelyről
Csupasport
2022.09.23. 09:25

Krémes joghurtos zabkása
Csupasport
2019.02.24. 11:31

Proteinbomba zabkása
Csupasport
2018.12.28. 10:46

Almás zabkása
Csupasport
2018.12.04. 10:09

Gyümölcsös energiagolyók
Csupasport
2018.08.17. 07:15

Mit együnk edzés után?
Csupasport
2018.08.16. 15:44
Ezek is érdekelhetik



