
Nagyon finom, gyorsan elkészíthető, és ha zsírszegény sajttal készíted, még edzés utáni ebédnek is belefér.
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
só
bors
15 dkg mozzarella
20 dkg paradicsom
olívaolaj
bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
Elkészítés: A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, majd egy forró serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Ha kicsit kihűlt, a csirkemellet bevágjuk, „zsebet” készítünk, beletesszük a mozzarellaszeleteket és a karikára vágott paradicsomot. A húst tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk friss bazsalikommal és tört fokhagymával. Előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
Legfrissebb hírek

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a paradicsomról
Csupasport
2023.09.21. 15:27

Töltött sült paradicsom
Csupasport
2019.10.19. 08:51

Csirkemell zöldséges kuszkusszal
Csupasport
2019.09.22. 11:48

Tepsis lecsós csirkemell
Csupasport
2019.08.31. 12:09

Csirkemellel töltött cukkini
Csupasport
2019.08.24. 09:51

Rakott zöldségek
Csupasport
2019.08.04. 09:55

Grillezett csirkemell paradicsommal
Csupasport
2019.08.03. 11:46
Ezek is érdekelhetik