
Különleges, egyszerű, tartalmaz szénhidrátot és fehérjét is. A gombával és rizzsel töltött sült paradicsom könnyed ebéd egy reggeli edzés után.
Hozzávalók:
4 db keményebb, nagyobb paradicsom
olívaolaj
½ fej vöröshagyma
4-5 fej nagyobb csiperke gomba
só
bors
petrezselyem
1 csésze főtt rizs
10 dkg sajt
Elkészítés:
A paradicsomok tetejét levágjuk, a közepét kikaparjuk. Az olajat felforrósítjuk, megpároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk és puhára pároljuk. Az elkészült gombát összekeverjük a főtt rizzsel és a petrezselyemmel és megtöltjük vele a paradicsomot. Egy tűzálló tálba sütőpapírt rakunk, elhelyezzük benne a paradicsomokat, megszórjuk a tetejét sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20-percig sütjük, míg a sajt megpirul.
Legfrissebb hírek

Fogyasszunk szénhidrátot a jobb állóképesség érdekében!
Csupasport
2023.10.26. 17:46

Kihagyhatatlan őszi eleségek
Csupasport
2023.10.21. 11:03

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a tésztáról
Csupasport
2023.10.02. 13:35

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a paradicsomról
Csupasport
2023.09.21. 15:27

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a rizsről
Csupasport
2023.07.14. 07:44

Indulhat az erdei gombatúra
Csupasport
2021.04.30. 14:55

Paradicsomos rizottó
Csupasport
2019.11.30. 09:24

Darált húsos-gombás spagetti
Csupasport
2019.11.24. 09:16
Ezek is érdekelhetik

