
A hal az egyik legjobb tápanyagforrásunk. Ha nincs időd halat sütögetni, egy halkonzerv is elég ahhoz, hogy tápláló, finom ételt készíts.
Hozzávalók:
2 doboz tonhalkonzerv
25 dkg durumtészta vagy teljes kiőrlésű tészta
4-5 db koktélparadicsom
olajbogyó
2 ek vörösborecet
4 ek olívaolaj
só
bors
bazsalikom
Elkészítés:
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A tonhalat és a paradicsomot feldaraboljuk, összekeverjük a tésztával. Egy kis tálban összekeverjük az ecetet, az olajat, a sót, a borsot, bazsalikomot, és ráöntjük a tésztára.
Miért ajánljuk?
A tonhal nagyon jó fehérjeforrás, jelentősen hozzájárul az izomépítéséhez, a regenerálódáshoz.
Legfrissebb hírek

Tonhalkrémmel töltött tojás
Csupasport
2019.04.20. 10:58

Quinoa saláta avokádóval, tonhallal
Csupasport
2018.12.09. 09:17

Tonhalas quinoasaláta
Csupasport
2018.11.23. 09:15

Csirkés tésztasaláta
Csupasport
2018.11.03. 09:25

Mit együnk edzés után?
Csupasport
2018.08.16. 15:44

Paradicsomos-tonhalas tészta
Csupasport
2018.07.31. 08:53

Edzés után: tonhalas golyók
Csupasport
2018.06.29. 11:46
Ezek is érdekelhetik