
Húsvétkor sem árt egészségesen étkezni. A hidegtál egyik elengedhetetlen része a töltött tojás, más néven kaszinótojás, amely azonban cukrot és majonézt is tartalmaz. A halas verzió jobb.
Hozzávalók:
6 db tojás
20 dkg tonhalkonzerv
só
bors
oregánó
2 tk mustár
2 tk light majonéz
1 tk zsírszegény joghurt
Elkészítés:
A tojásokat lábasba helyezzük, szobahőmérsékletű vízzel felöntjük, és forrástól számítva nyolc percig főzzük. Ha kész, a forró vizet leöntjük róla, majd hideg vízzel többször átöblítjük és megpucoljuk. A főtt tojásokat kettévágjuk, sárgájukat kikaparjuk.
A tonhalat villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a mustárt, a majonézt és a joghurtot, sózzuk, borsozzuk.
Legfrissebb hírek

Tonhalas quinoasaláta
Csupasport
2018.11.23. 09:15

Tonhalas tésztasaláta
Csupasport
2018.10.19. 11:17

Paradicsomos-tonhalas tészta
Csupasport
2018.07.31. 08:53

Edzés után: tonhalas golyók
Csupasport
2018.06.29. 11:46
Ezek is érdekelhetik