
A gyors, kiadós levesek laktatnak, mégis könnyűek. Pörgesd fel az anyagcseréd ízletes levesekkel!
Hozzávalók:
póréhagyma
olívaolaj
2 szál sárgarépa
zeller
borsó
só
bors
brokkoli
karfiol
Elkészítés:
A póréhagymát karikára vágjuk, és egy fazékban olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vagy karikára vágott sárgarépát, a zellert és a borsót, majd felöntjük vízzel, sóval borssal ízesítjük. A brokkolit és a karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, hozzáadjuk a leveshez, és készre főzzük.
Miért ajánljuk?
A zöldségleves az egyik legegészségesebb leves, tele van rostokkal, és lassan szívódik fel. A rostok megszívják magukat a nedvességgel, és jobban eltelítenek, kalóriatartalmuk kevés. A hétvégi sportolás után is kiváló energizáló!
Legfrissebb hírek

Zöldségleves húsgombóccal
Csupasport
2020.01.26. 10:24

Marhasteak brokkolival
Csupasport
2019.08.17. 10:26

Mennyi kalóriát tartalmaznak a zöldségek?
Csupasport
2019.07.12. 14:08

Brokkoli saláta
Csupasport
2019.07.07. 08:44

Minestrone leves
Csupasport
2019.01.03. 11:35

Brokkolis-pulykás tészta
Csupasport
2018.12.17. 09:23

Csirkés-sajtos töltött krumpli
Csupasport
2018.11.08. 11:46

Csirkés tésztasaláta
Csupasport
2018.11.03. 09:25
Ezek is érdekelhetik