Az MU kiütötte Styles korábbi csapatát; a Fulham 17 (!) körös tizenegyespárbajban búcsúzott

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.17. 23:15
Manchester United vs Barnsley - Carabao Cup - Third Round - Old Trafford
Antony is betalált a Barnsley ellen (Fotó: Getty Images)
A labdarúgó Angol Ligakupa 32-es tábláján, kedden az élvonalban szereplő csapatok közül a Brentford, a Crystal Palace, a Manchester United és a Southampton is továbbjutott, az Everton és a Fulham viszont kiesett.

A Manchester United az Old Traffordon fogadta a 23-szoros magyar válogatott középpályás, Callum Styles korábbi, harmadosztályú csapatát, a Barnsleyt. Noha Erik ten Hag tartalékos csapatot állított ki, az MU nem hagyta levegőhöz jutni riválisát: Alejandro Garnacho, Christian Eriksen és Marcus Rashford duplázott, rajtuk kívül Antony is betalált, így 7–0-ra diadalmaskodtak a „vörök ördögök”.

A Premier League-ben érdekelt klubok közül a Brentford is simán, 3–1-re nyert a harmadosztályú Leyton Orient ellen, míg a Crystal Palace 2–1-re legyőzte a másodvonalban érdekelt QPR-t – utóbbi mérkőzés érdekessége, hogy megszerezte első gólját a nemrégiben az Arsenalból szerződtetett Eddie Nketiah.

A PL-csapatok, az Everton és a Southampton rangadóját az 1–1-es rendes játékidőt követően utóbbi nyerte meg, mivel a tizenegyespárbajban 6–5-re jobbnak bizonyult. A Fulham viszont búcsúzott, nem akárhogyan: a Championshipben érdekelt Prestonnal 1–1-et játszott, így jöhettek a tizenegyesek. Egészen a 17. (!) körig eljutottak a felek (egy-egy, 9. fordulóban elkövetett hibával), végül az döntött, hogy Timothy Castagne hibázott, Ryan Ledson pedig nem, tehát a Preston bizonyíthat a nyolcaddöntőben.

ANGOL LIGAKUPA
A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Stoke City (II.)–Fleetwood Town (IV.) 1–1 – 11-esekkel 3–2
Blackpool (III.)–Sheffield Wednesday (II.) 0–1
Brentford–Leyton Orient (III.) 3–1
Kiállítva: Jack Simpson (Leyton Orient, 69.)
Everton–Southampton 1–1 – 11-esekkel 6–7
Preston (II.)–Fulham 1–1 – 11-esekkel 16–15
QPR (II.)–Crystal Palace 1–2
Manchester United–Barnsley (III.) 7–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik