Labdarúgás: négy góllal kikaptak a németektől az U15-ös lányok

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2023.05.04. 17:04
Címkék
Az U15-ös leány labdarúgó-válogatott négygólos vereséget szenvedett a német korosztályos csapattól Telkiben.

Telkiben játszott felkészülési mérkőzést az U15-ös leány labdargó-válogatott a németekkel. Turtóczki Sándor szövetségi edző csapatának ez volt az első nemzetközi meccse. A szerdai találkozón a németek összeszokottsága megmutatkozott, és a magyar lányok 5–1-es vereséget szenvedtek. A magyarok gólját Gégény Petra szerezte. Turtóczki Sándor szövetségi edző csapatának ez volt az első nemzetközi meccse. A szerdai találkozón a németek összeszokottsága megmutatkozott, és a magyar lányok 5–1-es vereséget szenvedtek. A magyarok gólját Gégény Petra szerezte.

„A játékosok európai topválogatott ellen szerezhettek nemzetközi tapasztalatot, ez mindenképpen az előnyükre válhat. Végig szervezetten játszottunk, volt tartása a csapatnak, a lányok az eredménytől függetlenül próbálták betartani a megbeszélt taktikai elemeket. Voltak biztató elemei a játékunknak, amelyekre építhetünk a jövőben” – mondta a mérkőzés után Turtóczki Sándor az mlsz.hu-nak.

U15-ÖS LEÁNYVÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, TELKI
Magyarország–Németország 1–5 (0–3)

Orosz Gabriella - Szabó Melissza, Sági Panna, Árvay Sára, Perjési Lilla - Farkas Panna (Balogh Tímea, 73.), Tóth Ramóna (Kovács Petra, 41.), Hanász Vanda (Gágyor Zille, 41.) - Csombor Luca (Oleksza Korina, 63.), Alasz Hanna (Pethe Olivia, 41.), Gégény Petra

(Kiemelt képünkön: az U15-ös leányválogatott Forrás: mlsz.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik