Labdarúgás: U18-as csapatunk legyőzte a bolgárokat Telkiben

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.04.19. 19:43
Címkék
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott Yaakobishvili Antal duplájának köszönhetően 2–1-re legyőzte a bolgár korosztályos csapatot a Telkiben rendezett felkészülési mérkőzésen.

Az őszi Eb-selejtezőire készülő U18-as labdarúgó-válogatott áprilisi edzőtáborozását Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában tartja, a heti munkát két felkészülési mérkőzés színesíti, az elsőt kedden délután játszotta le Oross Márton együttese a bolgárok ellen– számol be az mlsz.hu.Oross Márton együttese a bolgárok ellen– számol be az mlsz.hu.

Legyőzte a bolgárokat az U18-as válogatott Telkiben Forrás: mlsz.hu
Legyőzte a bolgárokat az U18-as válogatott Telkiben Forrás: mlsz.hu

Legyőzte a bolgárokat az U18-as válogatott Telkiben  •  Forrás: mlsz.hu

A találkozót a bolgárok kezdték jobban, mégis a magyar csapat jutott vezetéshez. A beszámoló szerint a 27. percben jobb oldali szabadrúgás után nem tudtak felszabadítani a vendégek, Kállai Zalán közeli lövése még nem volt pontos, de a kipattanót Yaakobishvili Antal a hálóba passzolta (1–0). Két perccel később bal oldali szöglet után jött az újabb találat: Yaakobishvili ezúttal 11 méterről, fejjel juttatta a labdát a kapu jobb alsó sarkába (2–0). A bolgárok a 38. percben fejesgóllal szépítettek, és bár a második félidő kiegyenlített játékot hozott, újabb gól nem született: a magyar csapat 2–1-re nyert.

„Örülök, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést, mert erős bolgár válogatott volt az ellenfelünk. A mutatott teljesítménnyel azonban még nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, mert bár volt néhány kifejezetten jó egyéni teljesítmény a csapatban, helyenként döcögős volt a játékunk, becsúsztak pontatlanságok. Láttam azonban biztató jeleket is, szép lassan lépegetünk előre, bízom benne, hogy csütörtökön még egy szintet sikerül előrelépnünk–értékelt a lefújás után Oross Márton szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

U18-AS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, TELKI
Magyarország-Bulgária 2–1 (2–1)

Magyarország: Simon Barnabás - Deákovits Richárd, Yaakobishvili Antal, Dragóner Áron, Horváth Hunor - Kállai Zalán (Tarcson Ákos, 60.), Sebők Péter, Kocsis Dominik, Dénes Adrián (Keresztes Noel, 60.) - Vasvári Zoltán (Kaján Norbert, 85.), Bakti Balázs (Rácz Balázs, 85.)

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik