A teniszszépség megígérte, megvolt a randi a rajongóval – és a nagy bejelentés!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.16. 13:36
A február 5-i Super Bowl után számoltunk be róla, hogy Eugenie Bouchard, a 22 éves kanadai teniszezőnő elvesztett egy fogadást, így randiznia kellett az egyik rajongójával. Nos, a találkozó a minap meg is történt, s a srác nagy bejelentést tett.

Amikor 28–3-ra vezetett az Atlanta Falcons, a világranglista 44. helyezettje kiírta a Twitter-oldalára, tudta, hogy megnyeri a csapat a döntőt. Egy fiatal férfi aztán megkérdezte tőle, hogy randizna-e vele, ha a New England Patriots megfordítaná a meccset és megnyerné a Vince Lombardi-trófeát.

Bouchard nagy magabiztossággal mondott igent, ám Tom Bradyék óriási dráma után megnyerték a Super Bowlt. A sztoriról itt olvashat bővebben!

A találkozó pedig a minap létre is jött, a fiatal sportoló tudja, ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó! Egy közös kép és egy rövid videó sem maradhatott el a randiról.

A csinos teniszezőnek azt is elárulta a srác, hogy ez volt élete legjobb randevúja! És hogy mégis mi volt a közös program? A Brooklyn Nets–Milwaukee Bucks NBA-mérkőzés megtekintése. Aztán, hogy utána mi történt...

On my super bowl twitter date

He says it's his best date ever!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik