Nem sokáig jelentett gyógyírt az elvonó Gascoigne problémáira (Forrás: kckrs.com)

Szombaton ittas állapotban támadt volt feleségére egy vasútállomáson, hétfőn pedig egy londoni szálloda bejáratánál szegezte magára a járókelők és az ott dolgozók figyelmét, mikor két zsebében két üveg ginnel támolygott be a Royal National Hotel recepciójára, sírva fakadt, exfeleségét kereste, majd öntudatlanul elterült a földön.

Míg magánál volt, olyan felfordulást okozott, hogy ki kellett hívni a rendőrséget, de később egy mentőautóra is szükség volt. A The Sun (és az általuk megszólaltatott szemtanúk) beszámolója alapján magához képest is pocsék állapotban volt, öklendezett, alig volt tudatánál. A járókelőktől alkoholt kért, valamint, hogy vigyék el volt feleségéhez, Sherylhez. Állítólag ugyanazt a ruhát hordta, amiben a hétvégén is látták.

Bár alig bírt megállni a lábán, folyamatosan ki-be botorkált a hotel bejáratán, míg arccal lefelé el nem terült a földön. Készpénz hullott a zsebéből, ahonnan két üveg gin is kandikált kifelé, az egyik üres volt. Végül egy mentőautó szállította el a helyszínről.

A Sportszelepen az elmúlt hónapokban figyelemmel kísértük a Tottenham, a Lazio, a Glasgow Rangers és a Newcastle korábbi nagyszerű középpályásának küzdelmét pusztító szenvedélyével, s bár hiába tűnt úgy pár hónappal ezelőtt, hogy győzelemre áll, a jelenlegi fejlemények szerint nem sok eredménye volt a barátai által fizetett, arizonai rehabilitációjának.