Az Arsenal német sztárjai földre tettek egy Airbust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.05. 20:29
null
Podolskiék jól szórakoztak angol csapattársaik landolásán(Forrás: metro.co.uk)
Az Arsenal három német válogatott kiválósága, Lukas Podolski, Per Mertesacker és Mesut Özil vett részt a klub mezszponzora által szervezett szimulációs repülőgép vezetésen, és a trió nem hozott szégyent hazájára, ellentétben a korábban bevetésre küldött angol hármassal, akiket bizony csúnyán lerepültek Özilék.


Alex Oxlade-Chamberlain, Carl Jenkinson és Kieran Gibbs még májusban próbálhatta ki, milyen a leszállópályára tenni egy Airbus A380-as utasszállító repülőgépet, most pedig Podolskiékon volt a sor, hogy a Fly Emirates légitársaság londoni szimulációs főhadiszállásán megmutassák tehetségüket a pilótafülkében.

A három német tapasztalatlansága ellenére meglepően precízen landolt a bestiával, így mindhárman kiérdemelték alkalmi mentoruk dicséretét, aki a legtehetségesebb pilótának a sérüléséből lassan teljesen felépülő Podolskit választotta.



Az angol–német párharc a légiósok 3–0-s elsöprő sikerével végződött, az angolok pedig reménykedhetnek, hogy a két nemzet novemberi barátságos (futball)mérkőzésén nem ismétlődik meg ez az eredmény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik