SuperWoman a női Eb-n: az oroszokat elintézte, a betörőket lefülelte

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 16:53
null
Kínos vereségtől mentette meg Duggan az angolokat (Fotó: Action Images)
A jelenleg is zajló svédországi női labdarúgó Európa-bajnokság hétfői napjára Toni Duggan, az angol válogatott játékosa szuperhős üzemmódba kapcsolt: este hazája válogatottját mentette meg a kettőből kettő vereségtől a 93. percben szerzett találattal, éjjel pedig szállodája ablakából fülelt le egy betöréses lopást. Nem volt unalmas napja, az egyszer biztos.

Duggan csereként állt be az orosz válogatott elleni csoportmérkőzésen, amelyen az angolok a 38. perctől 1–0-s vesztésre álltak, de az utolsó utáni percben jött az Everton csatára, aki szépen helyezett lövésével nemcsak az orosz hölgyeket fosztotta meg történetük első Eb-n szerzett győzelmüktől, de Anglia továbbjutási reményeit is visszahozta a halál nyelőcsövéből.

Ilyen izgalmak után nem is csoda, hogy Duggan nem tudott elaludni szállodai szobájában, így fordulhatott elő, hogy szobája ablakából szemtanúja volt egy betöréses lopásnak, amelyet egy szerencsétlen jégkrémbolt tulajdonosának kárára próbáltak elkövetni az éjszaka leple alatt.

De Duggan nemcsak a kapu előtt határozott, gyorsan értesítette a recepciót, ahonnan csörögtek a rendőrségre, akik forró nyomon a betörők nyomába eredtek.

A női Eb történéseit, érdekességeit és minden apró rezdülését kövesse nyomon a Kötényblogon!

Toni Duggant februárban az év legjobb női játékosának választották a 23 éven aluliak között (Fotó: Action Images)
Toni Duggant februárban az év legjobb női játékosának választották a 23 éven aluliak között (Fotó: Action Images)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik