Real Madrid: aláírt az MU-nak, majd jól kisírta magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 07:45
null
Keylor Navas – hűség Madridhoz (Fotó: Action Images)
Keylor Navas, a Real Madrid Costa Rica-i kapusa egy spanyol rádióállomásnak elmesélte, mit élt át augusztus 31-én, amikor David de Gea „ellenértékeként” kis híján a Manchester United labdarúgója lett.

„Egy pillanatig sem állt szándékomban elhagyni a Real Madridot – elevenítette fel a történetet Navas a Cadena COPE-nak. – Az ügynököm azonban figyelmeztetett, hogy álljak készenlétben. Indulnunk kellett a repülőtérre, de végül soha nem szálltam fel arra a gépre, a váróteremnél messzebbre nem jutottam.”

Mint arról több részletben beszámoltunk, a Real Madrid szerette volna szerződtetni David de Geát a Manchester Unitedtől, cserébe Navast adta volna, és az ügylet az utolsó pillanatban hiúsult meg.

„Úgy voltam vele, ha Isten azt akarja, hogy elhagyjam Madridot, akkor az bizonyára a javamat szolgálja, ám ezek szerint nem akarta, és még mindig itt vagyok – folytatta Navas. – Amikor megtudtam, hogy maradhatok, nem tudtam magamba fojtani az érzelmeket, kitört belőlem a zokogás, csak sírtam és sírtam. Nem akartam elmenni, hiszen nekem már Madrid az otthonom!”

A Costa Rica-i kapus kérdésre válaszolva elmondta, nem kért fizetésemelést a Realtól – ellenben a manchesteri szerződését valóban aláírta.

„Egy hordágyon fekve, az orvosi vizsgálat közben írtam alá Valdebebasban. De amit én valójában írni akarok, az a saját történetem itt, Madridban. Mindent meg akarok nyerni ebben a szezonban, amihez persze sok mindenben javulnunk kell, azonban érzem, hogy jó úton indultunk el.”

A Real mind a négy őszi bajnokiján Navas védte a kaput, s a BL-ben is ő állt a háló előtt. A madridi csapat szerda este Bilbaóban játssza a következő bajnoki mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik