Ronaldo távozik a Real Madridtól?

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2006.02.20. 15:25
Címkék
Meglepő bejelentést tett Ronaldo, a Real Madrid csatára egy hétfői sajtótájékoztatón. A kétszeres Aranylabdás brazil futballista a távozáson gondolkodik, ugyanis szerinte a szurkolók soha nem fogadták el, s nem érzi jól magát a spanyol fővárosban.
Reuters
Reuters
"Soha nem sikerült igazi otthonra lelnem a Bernabeu-ban" - kezdte Ronaldo. - "A szurkolók nagyobbik része sohasem fogadott el, s én mindig mondtam: nem akarok olyan helyen maradni, ahol nem szeretnek."

A brazil támadót a Real Madrid hétvégi, Alaves elleni bajnoki mérkőzésen kifütyülték a szurkolók, hiszen hiába nyert három góllal a királyi gárda, ő gólképtelen maradt.

"A szurkolók reakciója elgondolkodtatott a jövőmről. Még nem biztos, hogy távozom, majd a szezon végén, a világbajnokság után hozom meg a döntésemet a folytatásról."

Ronaldo 2002-ben, a világbajnokság után szerződött 35 millió euróért a Real Madridhoz, s azóta minden bajnokságban ő rúgta a spanyol csapatban a legtöbb gólt.

"Tettem már annyit a csapatért, hogy ne részesüljek ilyen bánásmódban. Döntésemről már tájékoztattam Perez elnök urat, ő tudja, hogy milyen érzések kavarognak bennem. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen korán távozhatok Madridból."

Florentino Perez elnök az elmúlt időszakban többször is kiállt Ronaldo mellett, akkor is, amikor a klubbal szóba hozott Fabio Capello egy interjúban azt ecsetelte, hogy nem számít a brazil támadóra, s helyette szívesebben látná a csapatban Ibrahimovicot és Adrianót.

Ronaldo az idei szezonban 16 találkozón tíz alkalommal volt eredményes a bajnokságban, s jelenlegi szerződése 2008-ig köti a Real Madridhoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik