Cassano a Real Madridé

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2005.12.30. 15:32
Címkék
Antonio Cassano elhagyja az AS Roma csapatát, s a Real Madridban folytatja pályafutását. Az olasz válogatott csatár 2011-ig kötelezte el magát a spanyol fővárosba.
Cassano lezárta viharos római időszakát
Cassano lezárta viharos római időszakát
Cassano lezárta viharos római időszakát
Cassano lezárta viharos római időszakát


A rendkívüli tehetségű, ám körülbelül ugyanannyira öntörvényű futballista már korábban is jelezte távozási szándékát, mivel egyre-másra rúgta össze a port edzőivel.

A 23 éves futballistát nem tudta kezelni Rudi Völler, Luigi del Neri, Bruno Conti és Luciano Spalletti sem, ő egyedül Fabio Capellóval tudta megértetni magát.

Cassano a bajnokság elején a jelenlegi edzővel, Spallettivel is olyan komolyan összeveszett, hogy az Udinéből érkezett szakember csak a lelátón biztosított helyet számára, majd csak később tette vissza a csapatba.

Cassano eközben mindenáron a Juventushoz akart szerződni, ugyanis ott egykori mestere, Capello keze alatt játszhatott volna újra.

Közben a Real Madrid is bejelentkezett a futballistáért, annak ellenére, hogy a királyi gárda támadók dolgában vitathatatlanul erős, hiszen a keret tagja Ronaldo, Raúl, Robinho és Julio Baptista is. Közülük sem játszhat mindegyik egyszerre, úgyhogy Cassanónak nehéz lesz bekerülnie a csapatba.

Az olasz csatár egyébként jelentős pénzről, 1,6 millió euróról mondott le csak azért, hogy a Real futballistája lehessen. A spanyol sztárklub egyébként a La Repubblica című olasz lap szerint 5,5 millió euróért vette meg az olaszoktól Cassanót, aki 2011-ig írt alá szerződést a Reallal.

A Roma azért is akart már a télen megszabadulni Cassanótól, ugyanis a támadónak a nyáron lejárt volna a szerződése, s akkor már nem kérhettek volna érte pénzt. A két fél nem tudott megegyezni a hosszabbításban, s Cassano akkor az elnök lányával, Rosella Sensi klubigazgatóval is nagyon csúnyán összeveszett.

A Real Madrid Cassano előtt egyébként a kiváló brazil jobbhátvédet, Cicinhót is leigazolta, s akár mindketten ott lehetnek az Athletic Bilbao elleni jövö heti kupameccsen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik