Női röplabda: Tóth Fruzsina marad a Nyíregyháza játékosa

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.04.28. 09:21
A női röplabda Extraliga 2020–2021-es idényének bajnoka, a Fatum-Nyíregyháza megerősítette, hogy fiatal liberója, Tóth Fruzsina szerződést hosszabbított a csapattal.

A bajnokcsapat liberó ikerpárosa közül Tóth Fruzsina is a csapat tagja lesz a következő idényben. A válogatott játékosa a közelmúltban szerződést hosszabbított a Fatum-Nyíregyházával. A klub saját nevelésű, tehetséges és még mindig nagyon fiatal játékosa ezekben a napokban a felnőtt válogatottal készül az Európa-bajnoki selejtezőre. Tóth örömmel számolt be érzéseiről és jövőbeni terveiről. Tóth Fruzsina is a csapat tagja lesz a következő idényben. A válogatott játékosa a közelmúltban szerződést hosszabbított a Fatum-Nyíregyházával. A klub saját nevelésű, tehetséges és még mindig nagyon fiatal játékosa ezekben a napokban a felnőtt válogatottal készül az Európa-bajnoki selejtezőre. Tóth örömmel számolt be érzéseiről és jövőbeni terveiről.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ebben az idényben duplázni tudott csapatunk a bajnoki és kupagyőzelemmel. Ahogy véget ért az évad, alig néhány nap pihenést követően újra az edzések határozzák meg a mindennapjaimat, hiszen jelenleg is a felnőtt válogatottal készülök Kaposváron az Európa-bajnoki selejtezőre. Nagyon várom az új évadot, hiszen a hazai mérkőzések mellett nemzetközi szinten is komoly kihívások elé nézünk a Bajnokok Ligájában történő indulással, ahol természetesen szeretnénk megmutatni, hogy nem érdemtelenül jutottunk el ide!” nyilatkozta.

A liberó számára tehát mozgalmas hetek következnek a válogatott szereplés miatt, de reméli, hogy az előző szezon fáradalmait is lesz lehetősége kipihenni a nyáron, hogy az átalakult és megújult csapattal július közepén megkezdhesse a felkészülést a következő bajnoki idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik