Női röpi: a világ legnépszerűbb játékosa 50-szer többet keres a képeivel

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.06. 17:58
Februárban mutattuk be Keyla és Keyt Alves Ramalhót, akik profi röplabdázók Brazíliában. A 2020-as idény végéig egy klubcsapatban játszottak, de azóta már más utakon járnak. A 22 éves ikerpár külön-külön is nagyon sok követővel büszkélkedik az Instagramon, cikkünk óta pedig több mint a duplájára nőtt a lájkolóik száma (Keylának 1.1 millióról 2.3 millióra, Keytnek pedig 454 ezerről egymillióra). Előbbi a Sportcastnak elárulta, hogy az OnlyFanson megosztott képeivel jóval többet keres, mint a röplabdázással.
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)

 

Keyla Alves a világ legtöbb követővel büszkélkedő röplabdajátékosa az Instagramon – hívta fel a figyelmet a Marca. A csinos sportolónő ráadásul megtalálta a módját annak, hogyan profitáljon még jobban a szépségéből és a népszerűségéből.

„Akár tetszik, akár nem, jelenleg az OnlyFans a legnagyobb bevételi forrásom – jelentette ki a Sportcastnak. – Sportolónak, modellnek, influenszernek, üzletasszonynak és vállalkozónak vallom magam.”

„A fotók, melyeket az OnlyFans-oldalamon teszek közzé, »lightosak« és professzionálisak. Nincsenek rólam kint meztelen képek vagy hasonlók” – szögezte le. Az Osasco játékosa elmondta, hogy a közösségi oldalaira kitett fotóival 50-szer több pénzt keres meg, mint a röplabdával, az OnlyFans pedig ezek közül a legjövedelmezőbb számára. Csakhogy lássuk az összegeket, a képei megtekintéséért havi 14 dollárt (nagyjából 5700 Ft) kér el a felhasználóktól, a három hónapra szóló csomag pedig 35.67 dollár (14 500 Ft).

„Kiskorom óta azt mondogatom a szüleimnek, hogy szeretnék olyan emberré válni, akit az egész világon ismernek” – fogalmazott Keyla Alves, aki az ügynökök bevonásával egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

„Több egy szép arcnál, több egy tehetséges röplabdajátékosnál – szögezte le, hozzátéve, karizmatikus személyiségnek tartja magát, aki odafigyel a rajongóira. – Mindig is szerettem szerepelni, fotókat lőni, marketinges munkát végezni. Szóval azt hiszem, ez a titka annak, hogy fel tudtam építeni azt a brandet, amivel most rendelkezem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik