Serie A: a játékvezetők elnöke elutasítja Berlusconi vádját

Vágólapra másolva!
2010.09.14. 18:22
Az Olasz Játékvezetők Szövetségének elnöke, Marcello Nicchi elutasította Silvio Berlusconi vádját, amely szerint sok közöttük a baloldali érzelmű, akik szándékosan tévednek a Milan kárára.

A Milan tulajdonosa és Olaszország miniszterelnöke a Cesenától elszenvedett szombat esti 2–0-s vereségük után vádolta meg a játékvezetőket, ráadásul a piros-fekete klub – tovább szítva a tüzet – a feltette honlapjára a lesszabály magyarázatát.

„A játékvezetők, mint bármely más területen, baloldaliak vagy jobboldaliak. Én magam sosem voltam tagja egyik politikai pártnak sem, csak az Olasz Játékvezetők Szövetségének – nyilatkozta Marcello Nicchi. – A játékvezetők eddig ebben a szezonban majdnem tökéletesen tevékenykedtek. Az asszisztenseknek volt néhány hibájuk, de azok sem voltak súlyosak.”

„Centiméterekről beszélünk – folytatta a bírók első embere. – Nem gépek vagyunk, hanem emberek, így hibázunk néha. Berlusconi kirohanását egy csalódott ember viccének tekintem, ami nem tudja tönkretenni az általunk végzett munkát.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik