Cassano: Azt mondtam Capellónak, hogy annyit ér, mint a játékpénz

Vágólapra másolva!
2008.11.13. 10:54
A nem éppen higgadtságáról és nyugodt életviteléről ismert Antonio Cassano önéletrajzi könyvében vall magánéletéről. A Gazzetta dello Sport idéz a Sampdoria csatárának művéből, amelyből kiderül, hogy miként zajlott le híres összetűzése Fabio Capellóval a Real Madridban, valamint az is, hogy már 600-nál is több hölggyel volt kalandja.
Cassano, a fenegyerek mindent bevallott
Fotó: Action Images (archív)
Cassano, a fenegyerek mindent bevallott
Cassano, a fenegyerek mindent bevallott
Fotó: Action Images (archív)
Cassano, a fenegyerek mindent bevallott

Antonio Cassanóról kevesebbet hallani, mióta a Sampdoriában játszik, de senki sem felejtette el, hogy mekkora fenegyerek a Roma és a Real Madrid korábbi támadója. Az olasz csatár önéletrajzi könyvében vall magánéletéről.

IDÉZETEK A KÖNYVBŐL

  • „Tizenhét évet éltem szerencsétlenül, kilencet milliomosként, szóval még nyolc év kell, hogy egyensúlyba jöjjek.”
  • „Csak négy menyasszonyom volt tizenegy év alatt, de kárpótlásképp volt néhány kalandom, úgy 6-700.”
  • „Madridban könnyű volt csajozni. Egy hotelban laktunk, a legfelső emeleten, és akárkit meghívhattunk a szobánkba.”
A Gazzetta dello Sportnak köszönhetően a legérdekesebb részek már ismertek a műből. Ezekhez tartozik Cassano híres összetűzése korábbi trénerével, Fabio Capellóval a Real Madrid öltözőjében, az eset után a klub felfüggesztette a játékost.

„Tarragonában Capello végig biztatott engem és Ronaldót a második félidőben, hogy pályára léphetünk – írja Cassano, utalva a Real Madrid Gimnastic de Tarragona elleni meccséről, amelyen nem kapott lehetőséget. – Az öltözőben odamentem hozzá, és azt mondtam neki, hogy még a Monopoly-pénznél is hamisabb.”

Az olasz futballista azt is elárulta, hogy nem éppen munkakedvéről volt híres fiatalkorában, és úgy véli, ha nem vált volna labdarúgó belőle, akkor most biztosan bűnöző lenne.

„Szegény gyerek voltam, de soha életemben nem dolgoztam – áll Cassano könyvében. – Nem is értettem soha semmilyen szakmához. Igazság szerint ha 1999-ben nem rúgok gólt az Internek a Bariban, akkor könnyen lehet, hogy most valamiféle bűnöző lennék.”

Cassano önéletrajzi írásában azt is elárulja, hogy imádja a nőket, és már 6-700 hölggyel volt kalandja élete során, hiszen számára a tökéletes estét az jelenti, ha egy hölgy társaságában lehet, és finom ételeket ehet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik