Perutek János lett az év legjobb európai ringspeakere

B. A. P.B. A. P.
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 15:47
Perutek János lett az év legjobb ringspeakere Európában
Perutek János lett az év legjobb ringspeakere a 024Boxing nevű szakportál szavazásán.

Korábban megírtuk, hogy a jelentős ökölvívógálákat közvetítő 024Boxing oldal elindított egy szavazást, ahol Európa legjobb ringbemondóira lehetett szavazni. 

Ebben a műfajban lett a legjobb Perutek János, aki egyetlen magyarként indult a kategóriában. A magyar műsorvezető olyan jelöltek előtt nyerte meg a szavazást, mint Roman Rölle, aki már a legnagyobb német bokszgálákon dolgozik évtizedek óta és az ARD1 német közszolgálati csatorna speakere volt. A jelöltek között volt még Paul Booth, aki az angol ökölvívó-események mellett a darts világában is nagyon ismert. 

„Nem szeretnék nagy szavakat és gondolatokat használni, de amikor megtudtam az eredményt, lepörgött előttem az egész karrierem. És ezt itthon értük el Magyarországon. Ennél nagyobb dolog nem kell. Kimondhatatlan hála van bennem a szavazók, a közönség iránt. Nélkülük semmi sincsen, én sem lennék. Nagyon köszönöm nekik. Rácz Félixnek meg azt köszönöm, hogy huszonkét éve töretlenül hisz bennem mint ringspeaker” – mondta Perutek János.

A magyar ringbemondót legközelebb március 30-án Győrben lehet látni, ahol a Vendetta ketrecharcgáláját fogja vezetni. Egy héttel később pedig a szigetszentmiklósi Superfight Series gálán fog közreműködni a Peru becenevű speaker.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik