Curling: félbeszakadt a vb koronavírusos fertőzések miatt

Koronavírusos megbetegedések miatt szombaton félbeszakadt a Calgaryban zajló olimpiai kvalifikációs férfi curling-világbajnokság – írja az MTI.

Vegyes páros curling ob: Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt nyolcadik aranya

A címvédő Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt nyerte meg a vegyes párosok curling országos bajnokságát, így ők képviselhetik a magyar színeket az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon április végén.

Curling: az ötödik összecsapás dönt a vegyespáros ob fináléjában

Az utolsó, ötödik összecsapás dönt a vegyespárosok curling országos bajnokságának fináléjában, amelynek győztese képviselheti Magyarországot az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon április végén.

Koronavírus: törölni kellett a márciusi curling-vb-t

A Nemzetközi Curlingszövetség (WCF) törölte a márciusi női világbajnokságot, amelynek a svájci Schaffhausen lett volna a házigazdája – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Curling Eb: Lillehammer jövő novemberben rendezheti a tornát

Lillehammer jövő novemberben lehet házigazdája a curling Európa-bajnokságnak, amelyet eredetileg idén novemberben rendeztek volna meg a norvégiai városban, a koronavírus-járvány miatt azonban el kellett halasztani.

Curling: a férfiaknál és a nőknél is az FTC-t verve bajnok az UTE

Mindkét nemnél az Újpesti TE nyerte a hétfőn befejeződött curling-csapatbajnokságot.

Curling: törölték az idei vegyescsapat-világbajnokságot

A Nemzetközi Curlingszövetség törölte az idei aberdeeni vegyescsapat-világbajnokságot.

Curling: edzőként folytatja az oroszok kétszeres világbajnoka

Visszavonult a versenyzéstől és a válogatott edzőjeként folytatja karrierjét Anasztaszija Brizgalova, az oroszok kétszeres curlingvilágbajnoka.

Curling-vk: magyar ezüstérem Budapesten

Ezüstérmet nyert a vasárnap befejeződött budapesti curling vegyes páros világkupán a Dencső Blanka, Szabó Gergely duó.

Curling: új edzővel készül a világbajnok vegyes páros

David Wills személyében új edzővel készül a jövőben a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt vegyes páros, amelynek célja, hogy első magyarként kvalifikálja magát curlingben a téli olimpiára.

Jégkorong: Erdély Csanád másik jeges sportágra váltott?

Nem kell megijedni! Erdély Csanádnak, a Hydro Fehérvár AV19 és a magyar jégkorong-válogatott kiváló csatárának esze ágában sincs másik jeges sportra váltani! Mindössze a Sportkrém kedvéért tette le a hokibotot és vett a kezébe seprűt, hogy a korongnál egy sokkal nagyobb követ juttasson a kapu helyett a házba.  

Curling Eb: divíziójában 3. a magyar női csapat, svéd arany a férfiaknál

A magyar női válogatott a harmadik helyen végzett a B-divízióban a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon, miután a szombati helyosztón 9:2-re nyert az angol csapat ellen.

Curling Eb: bennmaradt a B-divízióban a férficsapat

A magyar férfi csapat extra end után 7–6-ra legyőzte a szlovák együttest pénteken a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának helyosztóján, így nem esett ki.

Curling Eb: nem jutott fel a női csapat, a férfi a kiesés szélén

A magyar női csapat 9:4-re kikapott Olaszországtól a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának pénteki elődöntőjében, így nem jutott fel az élvonalba.

Curling Eb: vereséggel zárta a csoportkört a magyar női csapat

A már elődöntős magyar női csapat vereséggel zárta a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának csoportkörét csütörtök este.

Curling: Eb-elődöntős a női válogatott a B-divízióban

A magyar női csapat biztosította helyét a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának elődöntőjében, miután a csütörtöki játéknapon 13:10-re legyőzte Lengyelországot.

Curling Eb: a magyar férficsapat kikapott Bulgáriától

A magyar férficsapat 7:6-ra kikapott Bulgária együttesétől a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság szerdai játéknapján.

Curling Eb: a nők nyertek, a férficsapat kétszer kikapott

A magyar férficsapat Spanyolországtól és Finnországtól is kikapott a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság keddi játéknapján. A női csapat 5:2-re legyőzte Törökországot.

Curling Eb: ismét nyert a magyar női csapat

Esti mérkőzésén 9–4-es győzelmet aratott az angolok felett a magyar női csapat a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság hétfői játéknapján.