Téli EYOF: Az aranyérem és a versenyek élvezete is a célok között van

Esküt tett az a huszonegy sportoló,aki kiharcolta a részvételt a január 21-én kezdődő téli Európai Ifjúsági Olimpiai fesztiválon. Az eseményen beszédet mondott Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár, valamint Knoch Viktor, olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó is útravalót adott a fiataloknak.  

A katari curling legnagyobb punkja Dohában is Tankcsapdát hallgat

A katari curling legnagyobb punkja a dohai környezetben is őrzi őszinteségét, egyszerűségét, ma is Tankcsapdát hallgat, és a téli sportág közel-keleti úttörőjeként küldetésének érzi, hogy a kilátogató magyar sportolókat segítse.

Curling Eb: Skócia lett a kontinensbajnok a férfiaknál

Skócia válogatottja nyerte az aranyérmet a férfiak versenyében a svédországi Östersundban szombaton zárult curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: dán arany a nőknél

Dánia nyerte az aranyérmet a nők versenyében a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: győzelemmel zárt férficsapatunk a portugálok ellen

A másodosztályt jelentő B-divízióban érdekelt magyar férfi válogatott 11–3-ra legyőzte a portugál csapatot az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: kikapott a magyar férficsapat Östersundban

A másodosztályt jelentő B-divízióban érdekelt magyar férfi válogatott 8–2-re kikapott a francia együttestől az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: győzelemmel búcsúzott a magyar női csapat

A lettek elleni 9:7-es győzelemmel búcsúzott az A-divíziótól a magyar női válogatott az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: nyolcadik mérkőzését is elvesztette a magyar női csapat

Skóciától is kikapott a már biztos kieső magyar női csapat az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: a férfi csapat is kikapott kedden

A másodosztályt jelentő B-divízióban a magyar férfi csapat simán kikapott Hollandiától a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokság keddi napján.

Curling Eb: ismét kikapott, és kiesett az A-divízióból a magyar női csapat

A házigazda Svédországtól is kikapott a magyar női csapat az Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon, ezzel kiesett az élvonalnak számító A divízióból.

Curling Eb: a női válogatott ismét vereséget szenvedett

Az A-divízióban érdekelt magyar női csapat 13:2-re kikapott Olaszországtól a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: újra kikapott a női válogatott

Az A-divízióban érdekelt magyar női csapat vasárnapi második mérkőzésén 11–2-re kikapott Törökországtól a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon, így negyedik találkozóját is elveszítette.

Curling Eb: a magyar női csapat elszenvedte harmadik vereségét

Az A-divízióban érdekelt magyar női csapat vasárnapi első mérkőzésén 9–1-re kikapott Dániától a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon, így harmadik találkozóját is elveszítette.

Curling Eb: győzelemmel kezdett a magyar férficsapat, kikaptak a hölgyek

A B-divízióban szereplő magyar férficsapat a Belgium elleni szombati győzelemmel mutatkozott be a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling Eb: a magyar női csapat vereséggel kezdett

A magyar női válogatott a norvégoktól elszenvedett 10–4-es vereséggel kezdte meg szereplését pénteken a svédországi Östersundban zajló curling Európa-bajnokságon.

Curling: kanadai aranyérem a vegyes csapatok vb-jén

A kanadai egység nyerte az Aberdeenben rendezett curling vegyescsapat-világbajnokságot, miután a szombati döntőben 7–4-re legyőzte a házigazda skót alakulatot.

Curling vegyescsapat-vb: nem jutott negyeddöntőbe a magyar csapat

A negyeddöntőbe jutásért rendezett összecsapáson a házigazda Skóciától kikapott, így búcsúzott a magyar egység az Aberdeenben zajló curling vegyescsapat-világbajnokságon – írja az MTI.

Curling: továbbjutott a csoportkörből a magyar válogatott a vegyes csapat vb-n

A magyar curlingválogatott 10–1-re legyőzte Ausztriát a skóciai Aberdeenben zajló vegyes csapat-világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy az egyenes kieséses szakaszban folytathatja a küzdelmeket.

Curling vegyescsapat vb: sima győzelem a mexikóiak ellen

A magyar válogatott 10–3-ra legyőzte a mexikói együttest a skóciai Aberdeenben zajló curling vegyescsapat világbajnokságon.


Kézilabda Eb: Tudta-e?