Arsenal: kiszivárgott a 2. mez – ismét aranyban idegenben?

Az angol sportsajtó a július 14-i hivatalos bemutató előtt majdnem egy hónappal megmutatta a Premier League-ben szereplő Arsenal 2015–2016-os szezonra készült idegenbeli szerelését – kiszivárogtatott fotókra hivatkozva.

Kék és fekete? Fehér és arany? Így reagált a futballvilág „A” ruhára

A ruha, a ruha, a ruha. Kék és fekete vagy arany és fehér? Csaknem két napja ezzel van elfoglalva az internet, a ruhadossziéból természetesen a futball világa is kivette a maga részét.

Anglia: Rooney szerint bajnok lehet a Manchester United

A Manchester United a rossz rajt után harcban lehet az első helyért az angol labdarúgó Premier League-ben, különösen úgy, hogy ismét megtanult „csúnyán” is nyerni – véli Wayne Rooney, a csapat kapitánya.

PL: a Liverpool lehet a legmélyebbről feltámadó bajnok

Az angol labdarúgás a Premier League alapítását követő időszámításának a Liverpool lehet a legváratlanabb bajnoka: Brendan Rodgers jelenleg éllovas együttese a tavalyi hetedik hely után érhet fel a csúcsra a 2013–2014-es szezonban, ez az elmúlt 21 szezonban egyetlen csapatnak sem sikerült.

Aranylabdásnak aranycipő: CR7 a Barca ellen avathatja új ékszerét

A szivárvány legkülönfélébb színeiben pompázó stoplis cipők divatját éljük, de a helyzet az, hogy a megszámlálhatatlan rózsaszín, türkiz, lila és neon sárga futballcipő után még mindig képesek vagyunk meglepődni. Cristiano Ronaldót, a Real Madrid szupersztárját egy limitált szériás fehér, fekete és arany színű „ékszerstoplissal” lepte meg személyes szponzora, a Nike, így tisztelegve a portugál januárban elhódított Aranylabdája és egész szezonban nyújtott parádés teljesítménye előtt.

Risztov Éva zseniális úszással aranyérmes Londonban!

Risztov Éva aranyérmet szerzett női 10 kilométeres hosszútávúszásban a londoni olimpián. A magyar versenyző szenzációs úszással, szinte végig vezetve diadalmaskodott, a végén négy tizedmásodperccel megelőzve az amerikai Haley Andersont. A harmadik az olasz Martina Grimaldi lett.

Olimpia: bravúrarany, Risztov Éva fantasztikus úszással bajnok 10 kilométeren!

Risztov Éva végig vezetve, fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett női 10 kilométeres hosszútávúszásban a londoni olimpián!

Olimpia: Berki és Pars arany-, Módos bronzérmes - a vasárnapi mérleg

Az eddigi legeredményesebb napját zárta a magyar küldöttség a londoni olimpián. Vasárnap Berki Krisztián és Pars Krisztián arany-, Módos Péter pedig bronzérmet szerzett, így az éremtáblán feljöttünk a 10. helyre. Íme, a mai magyar mérleg:

Olimpia: Jobban motivált volna, ha jobbak a többiek - Pars

Mint arról már beszámoltunk, Pars Krisztián nyerte meg a férfi kalapácsvetés fináléját a londoni olimpián. A magyar versenyző természetesen nagyon örült győzelmét követően.

Olimpia: Pars Krisztián aranyérmes kalapácsvetésben

Pars Krisztián nyerte meg a férfi kalapácsvetés döntőjét a londoni olimpián. A magyar sportoló mögött a címvédő szlovén Primoz Kozmus végzett másodikként, míg a bronzérem a japán Murofusi Kodzsié lett.

Olimpia: Berki idén már nem megy a tornaterembe

A lólengés újdonsült olimpiai bajnoka, Berki Krisztián szeretne ott lenni négy év múlva Rio de Janeiróban az olimpián.

Olimpia: Pars Krisztián a kalapácsvetés döntőjében - ÉLŐ

Elkezdődött a férfi kalapácsvetés döntője a londoni olimpián. Kövesse figyelemmel Pars Krisztiánék szereplését folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!

Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetésben

Pars Krisztián nyerte meg a férfi kalapácsvetés döntőjét a londoni olimpián. A magyar sportoló mögött a címvédő szlovén Primoz Kozmus végzett másodikként, míg a bronzérem a japán Murofusi Kodzsié lett.

Olimpia: Berki edzője nagyon sokat öregedett

Berki Krisztián edzője, Kovács István nagyon elfáradt a Londonban eltöltött egy hét alatt, de volt értelme, tanítványa olimpiai aranyérmet szerzett.

Berki: Pont akkor jött ki minden jól, amikor kellett!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Berki Krisztián aranyérmet szerzett a lólengés döntőjében. A magyar klasszis tornász fantasztikus gyakorlatot mutatott be, és bár ugyanolyan pontszámot kapott, mint nagy ellenfele, az angol Louis Smith, a végrehajtási pontszáma jobb volt, ezzel megnyerte az olimpiát.

Olimpia: Berki minden idők egyik legnagyobbja - Smith

Rendkívül szimpatikusan nyilatkozott a Berki Krisztián sikerét hozó olimpiai lólengésdöntő után Louis Smith, a finálé ezüstérmese, a magyar tornász legnagyobb riválisa.

Olimpia: Épp akkor jött ki minden jól, amikor kellett! - Berki

Nem sokkal ezelőtt Berki Krisztián aranyérmet szerzett a lólengés döntőjében. A magyar tornászklasszis fantasztikus gyakorlatot mutatott be, és bár ugyanolyan pontszámot kapott, mint nagy ellenfele, az angol Louis Smith, a végrehajtási pontszáma jobb volt, ezzel megnyerte az olimpiát.

Olimpia: Berki Krisztián aranyérmes Londonban!

Berki Krisztián nyerte a lólengés aranyérmét a brit Louis Smith előtt a londoni olimpián jobb kivitelezési pontszámának köszönhetően.

Berki a lovasúr, London harmadik magyar olimpiai bajnoka!

Magyar a lovasúr: Berki Krisztián a lólengés olimpiai bajnoka, egyben London harmadik magyar olimpiai aranyérmese Szilágyi Áron és Gyurta Dániel után. A lólengésdöntőben döbbenetesen szoros verseny volt Berki Krisztián és a brit Louis Smith között, mindkét szerspecialista 16.066 pontot kapott gyakorlatára, de a jobb kivitelezési érték (9.166 a 9.066-tal szemben) döntött, Berki Krisztián a lehető legkisebb különbséggel lett aranyérmes. Hidvégi Vid rontott gyakorlatában, leesett a szerről, így a nyolcadik helyen zárt. Férfi talajon a kínai Cou Kaj, női ugrásban a rontó, fenékre huppanó McKayla Maroney-t megelőző román Sandra Izbasa győzött. Berkié a magyar tornasport történetének tizenötödik olimpiai aranyérme.

Mi fénylik ott?

Már csak kilencven perc választ el a bajnoki aranytól, és ez eszméletlenül jó érzés. Még akkor is, ha a bajnoki címünk jelen pillanatban nem...