Férfi vízi BL: a berlini Spandau megtréfálta Szolnokon a Dózsát

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 8. fordulójában a Szolnoki Dózsa meglepetésre 8–7-re kikapott otthon a berlini Spandautól.

Férfi vízi BL: simán nyert a Szolnok, kikapott a Fradi

A Szolnok sima győzelmet aratott a vendég Spandau Berlin együttese felett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában. Az FTC a gyatra kezdés miatt 8–5-re kikapott a Barceloneta vendégeként.

Férfi vízi: „Magyar válogatott már nem leszek, német még talán”

Baksa László 2013-ban szerződött a német Spandau 04-hez a Szeged férfi vízilabdacsapatától. A válogatott kapus – aki boltot üzemeltet Berlinben – a delmagyar.hu-nak mesélt a kinti életről, és elárulta, a magyar nemzeti csapatban már biztosan nem láthatjuk, ellenben lehet, hogy a németben igen.

Férfi vízi BL: először botlott a címvédő Szolnok és az OSC is

A címvédő Szolnok 10–9-re kikapott a német Spandau vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában szerdán. Az OSC szintén első vereségét szenvedte el a sorozatban a Barceloneta otthonában, az Eger döntetlent játszott.

Férfi vízi BL: a Szolnok nyert, az OSC fontos pontokat vesztett

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyolcadik fordulójában a Szolnoki Dózsa-Közgép a második félidőben fordulatszámot váltva legyőzte a vendég Brescia csapatát, az OSC viszont otthon nem bírt a Spandauval. A B-csoportban az Eger öt góllal maradt alul a Recco vendégeként.

Férfi vízi BL: az Eger a 3. negyed feléig bírta Barcelonában

A Szolnok hazai pályán 12–7-re legyőzte a Spandaut a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában.

Férfi vízi BL: az OSC legyőzte Baksa Lászlóékat

A Szolnok után az OSC is győzött a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában, Bátori Bencéék 10–6-ra nyertek a berlini Spandau otthonában.

Férfi vízi BL: a Szolnok győzni tudott Olaszországban

A Szolnok 10–9-re győzött a Brescia vendégeként, míg az OSC 10–6-ra verte meg idegenben a berlini Spandaut a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában. A B-csoportban az Eger hazai környezetben nem bírt a Pro Reccóval.

Férfi vízi BL: egynegyednyi szolnoki káprázat, majd vereség 5–0-ról

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája ötödik fordulójában az Eger megérdemelt győzelmet könyvelt el otthon a Spandau ellen: a magyar csapat 10–7-re győzte le német ellenfelét. Az OSC hazai medencében a Galatasaray ellen megszerezte első győzelmét a Galatasaray ellen. A Szolnok 5–0-s vezetésről kapott ki a Pro Reccótól.

Férfi vízi BL: szolnoki siker, újabb lépés a csoportelsőség felé

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában a Szolnoki Dózsa Közgép VSC hozta a kötelezőt, és legyőzte a német Spandaut, ezzel újabb lépést tett a csoportelsőséghez vezető úton.

Férfi vízi BL: a Szolnok a Spandaut, a Recco az Egert verte meg nagyon

A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a ZF Eger hazai pályán súlyos, 12–4-es vereséget szenvedett az olasz Pro Reccótól, míg a Szolnoki Dózsa-Közgép 17–7-re verte meg Berlinben a Spandaut.

Vízilabda: „kibékíthetetlen ellentét”, kirúgták Gyöngyösit

Április 7-én még úgy volt, hogy Gyöngyösi András ugyan a nyáron távozik a Spandau 04 Berlin vízilabdacsapatától, ám ezt az idényt még vele fejezik be, benne a hátralévő két Bajnokok Ligája-mérkőzéssel, a bajnokság és a Német Kupa végjátékával. Eltelt három hét, és Gyöngyösi nemhogy a nyárig, egy napig sem marad Németországban, a Spandau ugyanis azonnali hatállyal felbontotta a szerződését. A hivatalos indok az amerikai válásokkor alkalmazott fordulat: a „kibékíthetetlen ellentét”.

Férfi vízilabda: Gyöngyösi azonnali hatállyal távozik

Gyöngyösi András a korábbi hírekkel ellentétben nem fejezi be az idényt a Spandau vezetőedzőjeként, azonnali hatállyal távozik a csapattól – jelentette be hétfőn a patinás berlini vízilabdaklub.

Vízilabda: Gyöngyösi András távozik a német topcsapattól

Nem marad a Spandau 04 Berlinnél a csapat magyar vezetőedzője, Gyöngyösi András.

Vízilabda: Baksa a Spandaunál folytatja pályafutását

Az előző bajnokságban ezüstérmet szerző, az ősztől Gyöngyösi András által irányítandó német Spandaunál folytatja pályafutását a Szegedről távozó Baksa László.

Vízilabda: Gyöngyösi András a Spandau edzőjeként folytatja

A legutóbb a Debrecen férfi vízilabdacsapatánál dolgozó Gyöngyösi András szeptembertől a német Spandau 04 vezetőedzőjeként folytatja pályafutását.