Labdarúgás: brutális képet posztolt Messiről és Neymarról az ISIS

Lionel Messi és Neymar került a középpontba az Iszlám Állam iszlamista terrorszervezete, az ISIS legutóbbi képén, amely a két klasszis képzeletbeli kivégzését jeleníti meg.

Haláleset: megölték a birkózót, aki az ISIS-hez csatlakozott

Chamsulvara Chamsulvarayev története egészen hihetetlen fordulatot vett, miután az Oroszországban született, de azerbajdzsáni színekben versenyző birkózó visszavonult a profi sporttól. Az olimpián is résztvevő atléta előbb csatlakozott az Iszlám Állam iszlamista terrorszervezethez, majd most életét vesztette.

Irak: betiltották a Real-, Barca-mez viselését, kemény büntetés jár érte

Az ISIS az Irak nyugati részében található al-Furat tartományban betiltotta egyes futballmezek, köztük a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United és a Chelsea, valamint az Adidas és a Nike által gyártott szerelések viselését – írja a The Mirror.  

Szíria: nyilvánosan, gyermekek előtt végeztek ki négy futballistát

Az ISIS terroristaszervezet emberei öt személyt kivégeztek a szíriai Rakkában, közülük négyen a helyi al-Sabab futballcsapat játékosai voltak – számolt be róla a Daily Mail.

Eb 2016: az Iszlám Állam lecsap az angol–orosz meccs előtt?

Az Iszlám Állam fanatikusai angol lapértesülés szerint azt tervezik, hogy a „háromoroszlánosok” oroszok elleni Eb-meccsén öngyilkos merénylőket, fegyvereseket és még vegyi fegyvereket szállító drónokat is bevetnek Marseille-ben.

Real Madrid: megszólalt az iraki mészárlás egyik túlélője

A spanyol As napilap interjút közölt Maher Abdelkarimmal, aki ott volt abban az iraki kávézóban, ahol értesülések szerint az Iszlám Államhoz köthető fegyveresek támadták meg a Real Madrid szurkolói klubjának mintegy 50 tagját. Az eset 14 halálos áldozatot követelt, többen lőtt sebekkel kerültek kórházba.

Eb 2016: az Iszlám Állam támadást rendelt el a torna idejére?

Francia lapértesülés szerint az Iszlám Állam terrortámadásokat tervez a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt.