Pletyka-mérleg

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.08.12. 11:08
Címkék
Az, hogy Eto'o elmegy az avarok köze, annyira unalmas már most, hogy különösebben nem is foglalkoznánk vele. Lesz majd külön kimerítő poszt erről...

Az, hogy Eto'o elmegy az avarok köze, annyira unalmas már most, hogy különösebben nem is foglalkoznánk vele. Lesz majd külön kimerítő poszt erről, meg videós megemlékezés, meg kutyafüle. Úgy is vele lesz tele minden, mikor ezt az üzletet nyélbe ütik. Ezt a dolgot tekinthetjük lezártnak is akár. Viszont Eto'o pótlásával kapcsolatban már mennek gőzerővel a tárgyalások és a középpályára is mindenképp szeretne új embereket a Branca-staff.Az, hogy Eto'o elmegy az avarok köze, annyira unalmas már most, hogy különösebben nem is foglalkoznánk vele. Lesz majd külön kimerítő poszt erről, meg videós megemlékezés, meg kutyafüle. Úgy is vele lesz tele minden, mikor ezt az üzletet nyélbe ütik. Ezt a dolgot tekinthetjük lezártnak is akár. Viszont Eto'o pótlásával kapcsolatban már mennek gőzerővel a tárgyalások és a középpályára is mindenképp szeretne új embereket a Branca-staff.

Eto'o-ról dióhéjban annyit, hogy ma jön egy újabb ajánlat érte, az Inter nem akar 30 alá menni, az Anzsi pedig 25 fölé. Az Anzsi mindenképp szeretné, hogyha Dinamo Moszkva elleni jövő vasárnapi bajnokin már ott lenne Samu (fuss Forest, fuss). Jelen állás szerint 27-28 körül megszülethet a megállapodás, de jövő hét szerda előtt semmiképp, mert Ferragosto hétvége lesz, ilyenkor zárva a piac, munkaszüneti nap ez a digóknál. (Ferragosto az olaszok egyik legnagyobb ünnepe, természetesen munkaszüneti nap.)

Közben a kameruni mellett is zajlik az élet, tegnap az Inter felajánlotta Viviano játékjogának felét azért, hogy Kucka idén csatlakozzon az Interhez. Preziosi viszont 3 milliót akar, és inkább januárra halasztaná a bulit. Szokásos elmebeteg üzletelés, Branca sérült kapus játékjogának feléd adná, Preziosi meg inkább év közepén akar megválni egy játékostól, biztos valami rafkós számlázás és gazdasági kozmetikázás miatt lenne neki kézenfekvőbb akkor a transzfer. Közben Marigáért a Real Sociedad 6 millió eurós, részlet fizetési ajánlatot tett, úgy néz ki, az Inter hajlandó belemenni, in progress.

Lavezzivel kapcsolatban perpillanat 5 millió a hézag, az Inter 15 Pandevet adná. Mazzarri kedveli Pandevet mint játékost, ezért indulhatott el a transzfer, viszont arról nincs hír, hogy az eddig sokallott fizetése a macedónnak, most már miért nem probléma, főleg úgy, hogy több mint kétszer annyit keres, mint Pocho. A Napoli 20 alá semmiképp sem akar menni, annyira nem kacsa a sztori, hogy De Laurentiis és Moratti szerdán beszéltek egymással ez ügyben, de a nemzeti ünnep miatt elhalasztják jövő hétre a dolog folytatását. Könnyen elképzelhető, hogy megegyezés fog születni ez ügyben. Lavezzivel sokat erősödhetnénk ez kétségtelen, jó üzletnek tűnik. Tevezzel kapcsolatban pedig minden Eto'o-tól függ. Az Inter mindenképp szeretné elhozni, kölcsönszerződéssel lobbiznak, de ha ez nem jön össze, megpróbálnak majd egy másik ajánlatot tenni. Úgy néz ki, hogy reális esély van Lavezzi és Tevez együttes érkezésére, akik azért képesek lehetnek az Eto'o okozta űr betöltésére. Úgyhogy, don't worry, be happy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik