Inter - Milan Szuperkupa

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.08.06. 12:08
Címkék
Kedves rendszeres olvasóink és hozzászólóink között felmerült egy ilyen igény, hogy legyen az aktuális mérkőzéshez poszt, hogy valahol lehessen...

Kedves rendszeres olvasóink és hozzászólóink között felmerült egy ilyen igény, hogy legyen az aktuális mérkőzéshez poszt, hogy valahol lehessen követni és kommentálni a fejleményeket. Ezt az óhajt szeretnénk ezzel kielégíteni, ha valaki neten kénytelen (én pl, b****a meg) megtekinteni a találkozót, itt talál streamet. Jó szórakozást, Forza Inter! Azért egy pár szót még ejtsünk a nemsokára kezdődő meccsről.Kedves rendszeres olvasóink és hozzászólóink között felmerült egy ilyen igény, hogy legyen az aktuális mérkőzéshez poszt, hogy valahol lehessen követni és kommentálni a fejleményeket. Ezt az óhajt szeretnénk ezzel kielégíteni, ha valaki neten kénytelen (én pl, b****a meg) megtekinteni a találkozót, itt talál streamet. Jó szórakozást, Forza Inter! Azért egy pár szót még ejtsünk a nemsokára kezdődő meccsről.

A Gazzetta egy egészen elmebeteg felállást tippel most délutánra, egy 3-5-1-1-et. Már ami minket illet, valószínűleg a Milané az telitalálat. Ez is jól mutatja a két csapat közötti körülményeket, míg a Milan a totálisan rendben van, addig nálunk semmi sem biztos. Ami adott esetben még pozitívum is lehet, de most valljuk be, egyáltalán nem az. A hadrend egyébként elméleti síkon nem is lenne akkor otrombaság, ugyanis ezzel nem kellene a szélsők nélküli(!) szélsőjátékra bazírozni, hanem 4-4-1-1 (ami nagy vonalakban az amivel tavaly BL-t nyertünk) van egy kicsit megvariálva. A felállás több sebből vérzik, ugyanis Deki szinte tuti, hogy nem kezd és Pandev kezdésére sem fizetnek sokat a bukik. Ugyhogy sajnos jó eséllyel marad 3-4-3, Sneijder középpályán, Pandev, Eto'o, Pazzini támadó trió, Motta vagy Mariga (utóbbi jelenesetben jobb lenne) kezd a középpálya közepén, egyedül a baloldali középpályás kérdése nyitott. Ide Santon, Obi és Muntari is reális variáns, egy kis esély még Alvarezre is van.

A Milan több szempontból is előnyben van, viszont túlzott fontosságot ne adjunk ennek a meccsnek, (kapásból mond a tavalyi szuperkupa végeredményét! ugye, hogy nem tudod) sokkal fontosabb milyen lesz a szezon. Ez a meccs egyáltaán nem determinálja a továbbiakat. Magyarán nem lesz világvége, ha esetleg kikapunk, ne talántán egy kicsit talán még jobban is, ami egyébként a realitás is jelenleg. Érdemes figyelni a hivatalos oldalt, hamarosan várhatóak a hivatalos kezdők. Forza Inter!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik