Leipzig: meglékelt csapatbusz, Gulácsiék taxikkal érkeztek

K. F.K. F.
Vágólapra másolva!
2022.02.27. 22:11
null
A kezdés előtt (Fotó: AFP)
A tervezettnél kicsit később, autóbusz helyett taxikkal és kisbuszokkal érkezett meg a Leipzig labdarúgócsapata a Bochum elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésre. Az ok: egy forgalomkorlátozó oszlop megrongálta a csapatbuszukat.



Még mintegy 45 kilométernyi út várt a lipcseiekre a hotel és a bochumi stadion között, amikor váratlan akadályba ütköztek – derül ki a Dorstener Zeitung beszámolójából.

A buszuk csupán néhány métert tett meg, kihajtani készült a szálloda parkolójából, amikor a süllyeszthető forgalomkorlátozó oszlop technikai hiba miatt a talajszintről emelkedni kezdett, és meglékelte a fölötte éppen elhaladó jármű üzemanyagtartályát.

Az üzemanyag egy része elfolyt, a busz használhatatlanná vált, és mivel másikat keríteni időigényes lett volna, a vezetők taxikat rendeltek, a labdarúgók és a stáb azokkal jutott el a mérkőzés helyszínére.

Mint beszámoltunk róla, a lipcseiek – Gulácsi Péterrel, Willi Orbánnal és Szoboszlai Dominikkel a soraikban – 1–0-ra megnyerték a kis késéssel kezdődő meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik