Képek: CR inspirálta a gyönyörű horvát válogatott labdarúgót

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.16. 17:27
A Grasshoppers női futballcsapatának és a horvát válogatottnak a játékosa, Ana Maria Markovicot a Manchester United legendája, Cristiano Ronaldo motiválja. „Cristiano Ronaldo miatt lettem futballista. Mindig inspirált engem. Ezért viselem a 7-es számot” – idézte a 22 éves támadót a cnnturk.com.
ANA MARKOVICRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/anamxrkovic)
ANA MARKOVICRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/anamxrkovic)

 

Az Instagramon több mint 300 ezer követővel rendelkező sportolónő – aki a 20min.ch-n olvasható interjúban elmondta, imponál számára, hogy az egyik legcsinosabb labdarúgónak tartják – a horvát válogatottban tavaly novemberben mutatkozott be (ott 11-es számmal láthatjuk őt), s második meccsén betalált a Moldova elleni 4–0-ra végződő vb-selejtezőn.

Ana Markovic elárulta, nem tetszik nekik, hogy sokan úgy akarnak a menedzsere lenni, hogy soha nem látták őt játszani. Szerinte ezek az emberek csak a meggazdagodási lehetőséget látják benne a közösségi oldalakon keresztül.

Markovic – aki gyermekkorában tornázott, a futballt pedig 14 évesen kezdte el – Zürichben született, de mindig is horvát válogatott akart lenni. Ronaldóval kapcsolatban hozzátette, a fegyelmezettsége és a gondolkodásmódja miatt tartja őt a példaképének, de Luka Modricot is kedveli.


A Grasshoppers játékosa modellkedik is, és megemlítette, sokan Alisha Lehmannhoz hasonlítják őt, aki szintén gyönyörű futballista. Amennyiben viszont választania kellene, hogy a milánói divathéten mutathatná meg magát vagy egy Premier League-ben szereplő csapathoz szerződhetne, például a Chelsea-be, akkor gondolkodás nélkül az utóbbit választaná.

Markovic reakciója arra, hogy Ronaldo már 59 mesterhármasnál tart.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik