Belgium: a középpályás ittasan vezetett, elvették a jogosítványát

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.22. 13:00
null
Nainggolan rögtön egy balhéval tért haza (Fotó: AFP)
A Royal Antwerp labdarúgócsapatának belga középpályása, Radja Nainggolan ittasan vezetett vasárnap hajnalban, ezért 15 napra bevonták a jogosítványát.

 

A hln.be információi szerint vasárnap hajnali 4 óra körül állította meg a rendőrség Nainggolant, aki nagyon gyorsan közlekedett autójával. Az Inter korábbi középpályását megszondáztatták, s abból egyértelműen kiderült, nem lett volna szabad kocsiba ülnie. Az ittas vezetés miatt azonnal elvették a jogosítványát, amit legalább 15 napig biztosan nem is kap vissza.

Nainggolan a múlt héten tért haza a Royal Antwerp együttesébe, ahol állítólag nagyon motiváltan várja az előtte álló kihívásokat. Az edzővel nemcsak a futballról beszélgetett érkezésekor, hanem arról is, hogy példakép akar lenni a csapaton belül szereplő fiatalok előtt – tette után aligha néznek majd fel rá az Antwerp reménységei.

Egyébként Radja Nainggolanra sajtóhírek szerint a Cagliari-szurkolók igencsak megorroltak, mivel a belga klasszis nem szeretett csapatukat, hanem szülővárosa együttesét választotta állomáshelyéül erre az idényre.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik