Ronaldo egyre jobb

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2009.03.27. 18:03
Címkék

Úgy látszik, Ronaldo komolyan gondolja. Mármint hogy ott lesz a jövő évi dél-afrikai világbajnokságon. Márpedig ha komolyan gondolja, Carlos Dungának, egykori világbajnok társának, a jelenlegi szövetségi kapitánynak el kell gondolkoznia, mikor hívja meg a harmadik térdsérüléséből, úgy tűnik, tünetmentesen visszatérő csatárt a selecao keretébe.

„Rúgok harminc gólt, az talán Dungának is elég lesz” – mondta Ronaldo, miután két gólt szerzett a paulista bajnokság 16. fordulójában, igaz, ez csupán arra volt elég, hogy csapata, a tabella második helyén álló Corinthians 2–2-re végezzen a Ponte Pretával.

Az első gólt tizenegyesből szerezte a 2002-es vb legjobb játékosa (előtte őt lökték fel, bár ha nem Ronaldónak hívják, nem biztos, hogy a büntetőpontra mutat a bíró), a másodikat pedig úgy, hogy ballal átvette a labdát, jobbal átfűzte a védőn, majd ballal estében a jobb kapufa mellé helyezett. Ez volt az első meccs, amit a Corinthians mezében végigjátszott, s ötödik fellépésén negyedik gólját szerezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik