Ismét elemében a portugál

(Forrás: BBC)(Forrás: BBC)
Vágólapra másolva!
2008.11.17. 23:08
Címkék

A Manchester United szombaton remekül futballozva verte meg 5–0-ra az újonc Stoke Cityt. A fölényes győzelem során az egész csapat brillírozott, különösen Cristiano Ronaldo volt elemében, aki két szabadrúgásgóllal vette ki részét a sikerből, az előző szezonban mutatott formáját idéző szélső ráadásul manchesteri tétmeccseit tekintve átlépte a százgólos álomhatárt.

Századik találatát szerezte a Manchester United színeiben...

...és a százegyediket is! – pontosított rögtön a portugál.

Igaz, már százegy gólnál jár klubjában. Mennyit jelent ez önnek?

A hatodik szezonomat töltöm Manchesterben, ezért is fantasztikus, hogy már elértem a mérföldkövet. Nagyon boldog és büszke vagyok, mindig jó érzés a klubomban gólt lőni.

A Stoke elleni mérkőzésen remekül játszott a csapat, úgy tűnt, mintha nem tudnának megállni.

Sir Alex Ferguson azt mondta a félidőben, hogy nem elég a kétgólos előny, ezért minden erőnkkel próbáltunk még többet lőni. Mindig a győzelemre hajtunk, de az Arsenaltól elszenvedett vereség után talán még fontosabb volt, hogy nyerjünk. Szerintem nagyszerű estén vagyunk túl, különösen a második játékrészben futballoztunk látványosan. Mindannyian élveztük a játékot, jó formában vagyunk, így kell folytatnunk a továbbiakban is.

Danny Welbeck csodás góllal mutatkozott be a bajnokságban, mi a véleménye róla?

Szerintem az én gólom szebb volt… Nyugodjon meg, csak viccelek. Örülök, hogy ilyen szépen debütált. Danny feltörekvő tehetség, csodálatos találatot szerzett, ami lökést adhat a fiatal srácnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik