Honvéd: „Mi lehetünk a mozgatórugó” – Sigér Ákos szerint az ő korosztálya hiánycikk az NB II-ben

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.07.06. 18:32
Sigér Ákos (balra) 54 percet töltött a pályán (Fotó: honvedfc.hu)
A következő évadot is az NB II-ben töltő Budapest Honvéd háromgólos vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen az NB I-ben újonc ETO FC Győr vendégeként. A találkozó után a kispestiek vezetőedzőjével, Csertői Auréllel, és egyik új igazolásával, Sigér Ákossal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Sigér Ákos elárulta: érezte már jobban is magát a pályán.

„Vannak még hiányosságok. A felkészülésbe eddig beletettük a munkát, ahogy kellett, ezért az első és a második félidőben is éreztük, hogy fáradtabb a brigád. Van mit javítani, de ezért vannak a felkészülési mérkőzések, hogy most jöjjenek ki azok a hibák, amiket szeretnénk kijavítani.”

Videónkban beszél arról, hogyan fogadták őt az új csapattársak; hogy jelentős NB II-es rutinjával mit adhat ő a kispestieknek, de beszél a célokról, illetve azt is megtudjuk, miért igazolt egyáltalán a bajnokként feljutó Nyíregyházából a Honvédba.

Csertői Aurél vezetőedző is látta a hiányosságokat.

„Egy jó Győrrel játszottunk. Az első félidőt lehoztuk kapott gól nélkül, de ott is jobban játszott az ETO. Ezen a meccsen ennyi góllal mindenképpen jobban játszottak. Rutinos, jó játékosok alkotják, kompakt csapatnak tűnnek. Az én csapatomból ma nem tudok kiemelni pozitív irányba senkit.”

ETO FC Győr–Budapest Honvéd (NB II) 3–0 (0–0)
Gólszerző: Skvarka (49.), Bumba (51.), Ráska (63.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik