Fantasztikus sikersorozat

H. B., K. J.H. B., K. J.
Vágólapra másolva!
2008.01.14. 23:35
Címkék

A Podravka Koprivnica felett aratott vasárnapi Bajnokok Ligája-diadallal a Győri Audi ETO KC sorozatban a 20. tétmérkőzését nyerte meg. Szeptember 2-án Győrben a Kiskunhalas elleni összecsapással kezdte menetelését, s az azóta eltelt négy és fél hónapban tíz NB I-es, egy Magyar Kupa-, három BL-selejtező és hat BL-csoportmérkőzésen győzött.

„Remek csapatszellem alakult ki, mindenki akarja a sikert, és ennek érdekében el is követ mindent. A klubot támogatók biztosítják a zavartalan munka feltételeit, enélkül tartós siker nem képzelhető el. Vagyis csupán az történt, hogy éltünk a lehetőséggel” – mondta Konkoly Csaba, a győriek edzője.

Az elkövetkezendő hetekben, hónapokban újabb nagy feladatok elé néznek a győri kézilabdázók, sőt minden eddiginél keményebb erőpróba vár rájuk.

„A hazai rangadókkal színesített bajnoki mérkőzések, a Magyar Kupa-nyolcaddöntős találkozók, a kontinens elitcsapatainak részvételével a BL-középdöntős mérkőzések egyaránt jelentős feladat elé állítják együttesünket, továbbá válogatottunk – amelynek törzsét győri játékosok alkotják – sorsdöntő olimpiai kvalifikációs meccseket játszik – érzékeltette a program sűrűségét Konkoly Csaba. – Örömmel tölt el, hogy a lányok nagyon akarnak, elszántak, ami csak fokozza a csapat egységét, motiváltságát. Úgy érzem, jó úton haladunk.”

Erre elég bizonyíték a 20-as sikerszéria.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik