NS-jótékonyság: Rasovszky elárverezi olimpiai okostelefonját

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.10.06. 13:00
Rasovszky Kristóf árverésre bocsátja az olimpián kapott telefonját (Fotó: vehir.hu)
Rasovszky Kristóf olimpiai aranyérmes nyílt vízi úszó jótékonysági árverésre bocsátotta limitált kiadású okostelefonját, amelyet a párizsi olimpián kapott aranyérme mellé. Az olimpikon a befolyt összegből két veszprémi állatvédő egyesületet támogat.

A párizsi olimpián az esemény egyik támogatója minden olimpikont megajándékozott legmodernebb okostelefonjával, ami amellett, hogy tartalmazza az összes csúcstechnológiai megoldást, az olimpia egyedi logóját is magán viseli.

Rasovszky Kristóf aranyérmes nyílt vízi úszó úgy döntött, ezt a készülékét árverésre bocsátja, s a befolyt összegből két veszprémi állatvédő szervezetet, a Pumi Veszprémi Állatmenhely Alapítványt és a Vackoló Állatvédő Egyesületet támogatja. Rasovszky feleségével két agár gazdája, s szeretné, ha még nagyobb figyelem irányulna az állatvédelemre és a felelős állattartásra, miközben anyagilag is támogatja városa állatvédő szervezeteit.

Az okostelefon kikiáltási összege 500 000 forint volt, a licitlépcső minimum 10 000 forint. Az árverés október 18. 11:59 óráig tart a veszprémi hírportál, a vehir.hu szervezésében, ide kattintva.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik