Kahn külföldről álmodik

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2003.05.07. 21:16
Címkék
Úgy tűnt, a téli csikicsuki a múlté, és Oliver Kahnnal kapcsolatban nem kerülnek napvilágra újabb átigazolási lehetőségek, erre most maga a kapus vetette fel, hogy jövőre, szerződése lejártakor elhagyja a Bayern Münchent.
"Nem titok, hogy a Bayernnel már többször is mindent elértem, amit el lehetett érni. Ekkor már megkérdezhetem magamtól: hol kaphatok még egy lökést? A kilencedik szezonomat játszom a Bayernnél. De ha külföldön futballozom, akkor mindig bizonyítanom kell. Előfordulhat, hogy új perspektíva nyílik előttem. Voltak lehetőségeim, hogy külföldre menjek, és ezek az ajánlatok most is élnek” – írja a Sport Bildben megjelent cikkében Kahn.Meglehet, Oliver Neuville is klubot vált a nyáron. A világbajnoki ezüstérmes támadót (aki a jokohamai fináléban kapufáig jutott) Király Gábor és Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC csábítja. A Bayer Leverkusen játékosa a hírek szerint már tárgyalt Dieter Hoenesszel, a berlini együttes menedzserével, valamint Huub Stevens vezetőedzővel. Neuville klubváltását elősegítheti, ha a "gyógyszergyári” társulat kiesik az első osztályból, ebben az esetben ugyanis az érdeklődőknek nem kell átigazolási díjat fizetniük érte.Verekedés a Werdernél

BRÉMA. Néhány alattomos szabálytalanság után összeverekedett a Werder Bremen két labdarúgója. A francia Johan Micoud a keddi gyakorlás során belerúgott a horvát Ivica Banovicba, aki dühében nekiesett csapattársának, és a többi játékos választotta szét őket. "Valóban összeugrottak, volt egy kis dulakodás, de végül Thomas Schaaf vezetőedző rendreutasította őket. A helyi újságok is foglalkoztak az esettel, hiszen a durva belépő következtében Banovic szerdán nem tudott együtt edzeni velünk” – mondta az MTI érdeklődésére Lisztes Krisztián, a brémaiak magyar légiósa.

Santa Cruzt megműtötték

MÜNCHEN. Véget ért az idény Roque Santa Cruz, a Bayern München támadója számára. A paraguayi csatár a Kaiserslautern elleni bajnokin már harmadszor szenvedett térdsérülést ebben az évadban. A játékost már meg is műtötték, a hírek szerint a nyári felkészülés kezdetére, július harmadikára lesz újra egészséges.

Deisler sikeres tesztje

TREMMERSDORF. Egy tartományi válogatott ellen hosszú idő után ismét 90 percig pályán volt a Bayern Münchenben Sebastian Deisler. A legutóbb éppen izomfájdalmakra panaszkodó középpályás góllal járult hozzá csapata 15–1-es győzelméhez. A további találatokon Pizarro (5), Ballack (3), Kuffour, Schweinsteiger, Elber, Misimovic és Niko Kovac osztozott, valamint a hazaiak szereztek egy öngólt is.

Vége Poulsen idényének

GELSENKIRCHEN. A vártnál nehezebben gyógyul Christian Poulsen, a Schalke középpályása. A 23 éves dán futballista, aki március 29-én, a válogatott Románia elleni, 5–2-re megnyert Európa-bajnoki selejtezőjén szenvedett kettős bokaszalag-szakadást, a legutóbbi orvosi vizsgálatok alapján a tervezettnél két héttel később kezdheti el az edzéseket. Ez azt jelenti, hogy a vezetőedzői feladatokat az idény végéig ellátó játékos, Marc Wilmots a hátralévő három fordulóban nem számíthat rá.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik