Sikeres Nyírség-kontrák

SZALAI ZSOLTSZALAI ZSOLT
Vágólapra másolva!
2002.08.31. 21:31
Címkék
Monor-Sáma se–Nyírség spartacus 1–2 (0–1)

GÓLSZERZÔ
Szabó II Zs. a 30. percben 22 méterről a bal kapufa érintésével nyeste a labdát a kapuba (0–1). Lengyel a 47. percben 11-esből gurított a kapu közepébe (1–1). Csernyijenko az 59. percben a tétovázó védők mellett hét méterről lőtt a kapu közepébe (1–2)

SÁRGA LAP
Kajli (Szabó II buktatásáért) az 53. percben

SZÖGLETARÁNY: 3:2 (1:1)
Már a mérkőzés elején kiderült, hogy a nyíregyháziak taktikusan kontrajátékra rendezkednek be, így a hazaiak előtt nagy terület nyílt a támadásra. A monoriak zsinórban vezették a széleken támadásaikat, ám a jól záró nyíregyházi védelmet csak szabadrúgásoknál tudták átjátszani. A 21. percben Zila Zoltán 25 méteres pontrúgása szállt a jobb kapufa mellé. A nagy hazai nyomás közepette klasszikus ellentámadás után váratlanul vezetést szerzett a Nyírség. Ezután még jobban átadta a vendéggárda a területet, de a hazaiak a szünetig nem tudtak élni ezzel. Fordulás után alaposan feltüzelt Monor érkezett, és szitne rögtön egyenlített. Az egyenlítő találat mindkét csapatot feldobta, és így egy nagyon jó iramú mérkőzés kerekedett, bármelyik csapat megszerezhette volna a győztes találatot. Az 58. percben Füle Balázs csúsztatása után Flórián Tibor fejelt fölé, míg az ellenakcióból vezetést szerzett a Nyírség. Középkezdés után Csőke István durrantott kapufára, a 81. percben pedig Ruszlan Csernyijenko dönthette volna el a meccset, de Kisnémeth bravúrral védett. Az utolsó tíz percre kapuja elé szegezte a Nyírséget a Monor, de egyenlíteni már nem tudott.

Mestermérleg
Varga Károly: – Ezúttal sem sikerült átlépnünk önmagunk árnyékán, holott ez a mérkőzés magában hordta ennek lehetőségét.
Kis Károly: – Idegenben mindig nagyszerű érzés győzni. Úgy érzem, helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik