Labdarúgás: hétvégenként 10 meccset néz meg a szülinapos Göröcs

Vágólapra másolva!
2014.05.08. 13:15
Csütörtökön ünnepli 75. születésnapját Göröcs János olimpiai bronzérmes labdarúgó, az Újpest 62-szeres válogatott csatára.

„Megmondom őszintén, kicsit izgatott vagyok, hiszen ezekben a napokban rengeteg helyről keresnek, és sok mindenkinek kell nyilatkoznom, de hamarosan ez véget ér, és visszatérnek a megszokott hétköznapok” – nyilatkozta a távirati irodának a már húsz éve nyugdíjas Göröcs János, aki a nyarat általában a Balatonnál tölti, ahol, mint azt elmondta, egy hétvégén akár tíz futballmérkőzést is megnéz, kezdve a magyar bajnokiktól, a német, a holland és az olasz élvonalbeli találkozókig.Göröcs János, aki a nyarat általában a Balatonnál tölti, ahol, mint azt elmondta, egy hétvégén akár tíz futballmérkőzést is megnéz, kezdve a magyar bajnokiktól, a német, a holland és az olasz élvonalbeli találkozókig.

Göröcs, aki edzőként bajnoki ezüstérmet és kupát nyert a lilákkal, szeretett csapatáról, az Újpestről nem tudott sok jót elmondani:

„A mi időnkben, ha ennyi vereséget szenvedtünk volna, az biztos, hogy világgá zavarják az egész csapatot. Főleg, ahogyan most az MTK átgázolt a csapaton, Újpesten ilyet egyszerűen nem szabad, nem csoda, ha elmarad a közönség. Emlékszem, nekünk volt olyan szombat délelőtti mérkőzésünk, amin tizenkilencezer néző volt kint” – fogalmazott az ünnepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik