Fehérvár: Bartosz Grzelak ajánlatot kapott Újpestről – NS-infó

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.06.10. 10:16
Bartosz Grzelak értesüléseink szerint Újpestről kapott ajánlatot (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a továbbra is edzőt kereső Újpest FC ajánlatot tett a Fehérvár FC-t irányító Bartosz Grzelaknak.

A Nemzeti Sport úgy tudja, az Újpest FC első számú kiszemeltje a szerződése lejártával távozó Mészöly Géza vezetőedző helyére Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC svéd vezetőedzője.

Úgy tudjuk, az elmúlt hetekben az Újpest FC már felvette a kapcsolatot a Fehérvárra tavaly tavasszal érkezett Grzelakkal és miután az edzőnek véget ért a nyári szabadsága, hivatalos ajánlatot is kapott a fővárosi klubtól. A tárgyalások még tartanak, már csak azért is, mert Grzelakot még egy évig szerződés köti Fehérvárra, így a Fehérvárnak is el kell engednie a szakembert, de úgy tudjuk, van esély a megállapodásra.

Grzelak tavaly a tavaszi szezon közben vette át a Fehérvár FC irányítását, melyet előbb bent tartott az élvonalban, majd a most befejeződött idényben a nemzetközi szereplést érő 4. helyen végzett a csapattal a bajnokságban.

Információink szerint az Újpest FC a szakember mellett a Fehérvár lejáró szerződésű védője, Bese Barnabás iránt is érdeklődik, vele is folynak az egyeztetések, megegyezés még nem született.

A két klubot kerestük az értesülésünkkel, de nem kívánták kommentálni a híreket.

Azt viszont a hivatalos honlapján jelentette be az Újpest FC, hogy 33 éves középpályása, a saját nevelésű Simon Krisztián szerződést hosszabbított a klubbal, de azt nem tudni, mennyi időre kötelezte el magát.

Az Újpest FC bejelentette, Simon Krisztián hosszabbított (Fotó: ujpestfc)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik