Légiósok: Cannavaro ellen volt a legnehezebb – Priskin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 18:29
Fabio Cannavarót és a Chelsea-t emelte ki legnehezebb ellenfeleként Priskin Tamás a szlovák sport.aktuality.sk-nak adott interjújában. A Slovan Bratislava komárnói születésű magyar válogatott csatára elmondta, angol, orosz és magyar ajánlatokat utasított el, hogy a szlovák fővárosban játsszon.

„Voltak ajánlataim az angol másodosztályból, illetve az orosz és a magyar élvonalból is, de a barátnőmmel együtt átbeszéltük, mi legyen, és úgy döntöttük, hogy a Slovan ajánlatát fogadom el. Közel van a győri otthonomhoz, ráadásul nemzetközi szinten elismert, tekintélyes klub – mondta Priskin, aki első tétmérkőzésén, gibraltári ellenfelével szemben góllal és gólpasszal segítette csapatát az El selejtezőjében. – Örülök, hogy ilyen jól alakult az első mérkőzés, és sikerült meg hálálni az edzői stáb bizalmát. Remélem, sikerül eljutnunk a csoportkörig."

Priskin elmondta, máris jól érzi magát, Saláta Kornél, Hudák Dávid és Miklós Viktor személyében olyan csapattársai vannak, akikkel jól megérti magát.

Priskin a karrierjéről is beszélt, elmondta, 2006 és 2009 között a Watfordnál töltött időszaka alatt tanulta a legtöbbet a futballról.

„Az első hónapok nagyon nehezek voltak Angliában, de amint folyékonyan beszéltem angolul, minden könnyebb lett. A legszebb élményem az első Premier League-mérkőzésem, s rengeteget tanultan Brendan Rodgerstől, aki elsősorban a lélektani felkészítésben nyújtott sokat, nagyon jó hatással volt a teljesítményemre. Angliában minden jobb, mint máshol. Az edzők, az infrastruktúra, a szurkolók, minden nagyon magas szintet képvisel" – mondta Priskin, aki a legnehezebb ellenfelének, aki ellen valaha játszott, Fabio Cannavarót tartja, a legjobb csapat pedig a Chelsea volt, amely ellen pályára lépett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik