Dinamo: Dzsudzsák hamarosan szerződést hosszabbíthat!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.06. 08:40
null
Dzsudzsák Balázs maradhat a Dinamo Moszkvánál (Fotó: Imago)
Guram Ajo, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva sportigazgatója elmondta, hamarosan meghosszabbíthatják Dzsudzsák Balázs szerződését.

„Dzsudzsákkal kapcsolatban elmondhatom, hogy vele közelebb állunk szerződése meghosszabbításához” – mondta Guram Ajo arra a kérdésre válaszolva, hogy kötnek-e új megállapodást a magyar szélsővel és Christian Noboával.

„Dzsudzsák játéka egészen más most. Jó fizikai állapotban van, gólokat lő, gólpasszokat ad. Amikor az ember élvezi a játékot, nem siet, nem menekül máshová. Nem mondhatom, hogy törés következett be nála, erről inkább csak beszéltek az emberek. A célja, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljen, de ugyanez a Dinamo célja is, úgyhogy együtt kell haladnunk a közös úton. Folyamatosan megyünk előre, fejlődünk” – tette hozzá a sportigazgató.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a tárgyalások még nem kezdődtek el a felek között.

Dzsudzsák megállapodása a Dinamónál 2015. december 31-ig szól, és a magyar válogatott szélsőt számos klubbal hírbe hozták az utóbbi időben.

A külföldi sajtóban többek között a Lazióval, az Interrel, a Liverpoollal, a Benficával és a Besiktassal kapcsolatban dobták be a játékos nevét, de a sportigazgató nyilatkozata alapján most úgy tűnik, Dzsudzsák maradhat Oroszországban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik